Adına Aşk Diyorlar’da Abhi, kazanın perde arkasını öğreniyor! Gerçek ortaya çıktı
Adına Aşk Diyorlar 39.bölüm fragmanında Abhi, kazayla ilgili önemli bir kanıt elde eder ve olayların perde arkasını aydınlatmaya çalışır. Kazanın ardındaki sır perdesi yavaş yavaş aralanırken Manjari’nin başına gelenler açığa çıkar. Arohi, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla yaptıklarının hesabını verecek mi?

Adına Aşk Diyorlar 39.bölümde Abhi’ye izletilen bir video, kaza anında yaşananları gün yüzüne çıkarır ve annesi Manjari’nin kazasına neden olanların Akshara ve Arohi olduğunu ortaya koyar.
Bu gelişmelerin ardından Manjari, oğlu Abhi’nin Akshara ile evlenmesini istemez. Abhi, Akshara’nın böyle bir gerçeği kendisinden gizlemesine büyük öfke duyar. Arabayı kimin kullandığını öğrenmekte ısrarcı olan Abhi, sonunda arabayı Arohi’nin kullandığını öğrenir. Abhi, Arohi’ye nasıl bir tepki verecek?
Yayınlandığı dönemde çok sevilen ‘Yeh Rishta Kya Kehlata Hai’ ‘Adına Aşk Diyorlar’ ismiyle Türk izleyicisiyle buluşuyor. İki kardeşi karşı karşıya getiren büyük bir aşkın anlatıldığı ‘Adına Aşk Diyorlar’ Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor. Adına Aşk Diyorlar dizisi hafta içi 16:10’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.