TEİAŞ en az lise mezunu kamu personeli alımı sona eriyor!

TEİAŞ taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 5'İ Harita, 18'i Elektronik ve 217'si Elektrik olmak üzere toplam 240 Tekniker alınacaktır. İşe alınacak Teknikerlerin branşları ile çalıştırılacakları iller aşağıda belirtilmiştir.

TEİAŞ en az lise mezunu kamu personeli alımı sona eriyor!
TEİAŞ en az lise mezunu kamu personeli alımı sona eriyor!
GİRİŞ 09.08.2024 16:12 GÜNCELLEME 09.08.2024 16:35

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. kamu işçi alımı ilanı yayımlandı. TEİAŞ lise ve önlisans düzeyinde farklı kadrolarda ve niteliklerde 240 işçi alımı gerçekleştirilecek. 

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

  • 5 Harita Teknikeri,

  • 18 Elektronik Teknikeri,

  • 217 Elektrik Teknikeri,

KPSS ŞARTI ARANIYOR

İŞKUR'a başvuru yapan adaylardan;

- 2022 yılı KPSS P93 puan türünden altmış (60) ve üzeri puan almış olmak kaydıyla, talep şartlarına uygun adaylar arasından, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayısının dört (4) katı aday;

- Öncelik hakkına sahip olarak başvuran adaylardan talep şartlarına uygun olanlar arasından, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgenin tarihi esas alınarak ve eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı aday ayrı listeler hâlinde Şirketimize gönderilecek ve talep şartlarına uyan adayların tamamı sözlü sınava davet edilecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Durumları başvuru şartlarına uyanlar, ilanın İŞKUR'un internet sitesinde yayımlandığı tarihten itibaren (5-9/08/2024 tarihleri arası) 5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak) veya e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecektir.

SÖZLÜ SINAVA KATILACAK ADAYLARIN BELİRLENMESİ: 

İş gücü talebimiz il düzeyinde karşılanacaktır. (Adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde yer alan adreslerine göre) 

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Şirketimizin internet sitesinin (www.teias.gov.tr) "duyurular" kısmından ilan edilecektir. 

Başvuru şartlarını taşımadıkları sonradan anlaşılan adayların başvuruları sınav veya atama süreçlerinin her aşamasında sonlandırılabilecektir.

Ahmet Işık Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Marka marka sıfır otomobilde kampanya listesi! Peugeot, Nissan, Opel...
Ayşenur Eygi'nin cenazesi Türkiye'ye getirilecek: Dışişleri'nden açıklama