Eti Maden İşletmeleri en az lise mezunu personel alacak! Nasıl başvuru yapılır?

Eti Maden İşletmeleri lise ve önlisans mezunu 264 kişilik personel alacak.

Eti Maden İşletmeleri en az lise mezunu personel alacak! Nasıl başvuru yapılır?
Eti Maden İşletmeleri en az lise mezunu personel alacak! Nasıl başvuru yapılır?
GİRİŞ 23.08.2024 09:46 GÜNCELLEME 23.08.2024 09:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilana göre; Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesine farklı unvanlarda personel alınacak. İlanın başvuru şartları ve kontenjan dağılımı aşağıdadır.

KONTENJAN DAĞILIMI

Önlisans Mezunu:

  • Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü 4,

  • Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü 4,

Lise Mezunu:

  • Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü 16,

  • Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü 16,

  • Emet Bor İşletme Müdürlüğü 62,

  • Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/Eskişehir) 162,

TAŞRA TEŞKİLATINA LİSE MEZUNU 256 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 16 sürekli işçi,

Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 16 sürekli işçi, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 162 sürekli işçi

Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 62 sürekli işçi olmak üzere toplam 256 sürekli işçinin açıktan işe alınması için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda belirtilen Lise Dengi Okul Mezunu 256 sürekli işçinin,“Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezine işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 26.08.2024 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 256 sürekli işçi için aranılan şartlar İŞKUR tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 26.08.2024 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

TAŞRA TEŞKİLATINA ÖNLİSANS MEZUNU 8 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 4 sürekli işçi,

Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 4 sürekli işçi, olmak üzere toplam 8 sürekli işçinin açıktan işe alınması için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda belirtilen Önlisans Mezunu 8 sürekli işçinin, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezine işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 26.08.2024 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 8 sürekli işçi için aranılan şartlar İŞKUR tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 26.08.2024 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir

Ahmet Işık Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Özcan 2 hafta önce Şikayet Et
    AlAcağız maaşı öğrenip öğre başvurun sonra pişman olmayın
    Cevapla
  • Pusat 3 hafta önce Şikayet Et
    2007 yılında Eskişehir Seyitgazi ilçesine mülakata girmiştim. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ait bu tesise, nasıl bir tesadüfse sınavın olacağı saatte Seyitgazi Belediye binaya makam arabası ile gelmişti. Artık mülakat sonuçlarını siz tahmin edin. O yüzden kamuda mülakat kaldırılmalı, KPSS puanı baz alınmalı. Mülakat olduğu sürece kıyıdan köşeden mutlaka bir şeyler bulaşıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'in sürpriz takımından flaş atak: Özellikle Emre Mor'u istedik
Rusya ve Çin'den savaş ilanı gibi ABD duyurusu! Resmen ilan ettiler