Bakanlığa yüksek maaş ile KPSS şartsız personel alınacak! Başvuru sayfası açıldı

Milli Savunma Bakanlığı, MSB PERTEM üzerinden yayınladığı ilanda yüksek maaş ile personel alacağını duyurdu.

Bakanlığa yüksek maaş ile KPSS şartsız personel alınacak! Başvuru sayfası açıldı
Bakanlığa yüksek maaş ile KPSS şartsız personel alınacak! Başvuru sayfası açıldı
GİRİŞ 12.09.2024 15:30 GÜNCELLEME 12.09.2024 15:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmî Gazete ’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’in 8’inci maddesi uyarınca, Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre 7 Sözleşmeli Bilişim Personeli Temini yapılacaktır.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

  • 1 Ağ Uzmanı,

  • 2 Sunucu Sistemlri Uzmanı,

  • 1 Siber Güvenlik Uzmanı,

  • 1 Siber operasyon Merkezi Uzmanı,

  • 1 Son Kullanıcı Güvenlik Sistemleri Uzmanı,

  • 1 Ağ Uzmanı,

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

  2. Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği, elektronik haberleşme mühendisliği, bilgisayar bilimleri bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

  3. (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

  4. Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az 3 (üç) yıllık diğerleri için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak. (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak, 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4'üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel sektörde, sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır.)

  5. Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.

  6. Güvenlik soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuçları olumlu olmak.

  7. Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak.

TCDD İŞKUR üzerinden işçi alımı yapacak! Başvuru sayfası ve şartları açıklandıTCDD İŞKUR üzerinden işçi alımı yapacak! Başvuru sayfası ve şartları açıklandı

KPSS İBRAZ ETMEYEN ADAY 70 PUAN ALMIŞ SAYILACAK!

KPSS-P3 puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS-P3 puanı 70 (yetmiş), İngilizce dilinde yabancı dil puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular 03 Eylül- 03 Ekim 2024 tarihleri arasında https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden alınacaktır. NOT: Genel ağ (İnternet) ortamı dışında dilekçe, mektup, posta vb. yöntemlerle yapılacak başvurular kabul edilmeyecek, bu dilekçelere cevap verilmeyecek ve işlem yapılmayacaktır.

Adaylar, https://personeltemin.msb.gov.tr sitesine girerek e-Devlet şifresi (www.turkiye.gov.tr) ile başvuru ekranını açtıktan sonra başvuru sihirbazını kullanarak ilerleyip tüm aşamaları tamamlayarak ‘Tercih Yap’ ekranına yönlendirilecek buradan ilgili alımı tıklayarak tercih yapabilecektir. Tercih işlemini tamamladıktan sonra ‘Tercihlerimi Göster’ butonuna tıklayarak kayıtlı tercihlerini kontrol edebilecektir.

İLANIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ!

 
Ahmet Işık Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kartal 1 hafta önce Şikayet Et
    Tns guvenlik vergi tazminat vermiyo
    Cevapla
  • Oğuz 1 hafta önce Şikayet Et
    Memur alımını durdurun. Her 10 bakandan 1i ni çıkrtacaksın. Her 5 milletvekilinden biri istifa etsin. Her 4 makam aracından 1ini satın, kiralanan her 3 araçta birini geri verin. Artık yeter.
    Cevapla
  • Bursa 1 hafta önce Şikayet Et
    Millet vekilliği yarıya düşmeli...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Narin Güran cinayetine ilişkin 2 kişi daha gözaltına alındı
Putin savaşın fitilini ateşledi! Rusya son dakika duyurdu: Askeri yanıt vereceğiz!