Türk tasarımcı Grassi Museum'da

İzmir'de ayakkabı tasarımcısı Sanem Sevgen'in markası 'Sanemiko', Almanya'nın Leipzig şehrindeki dünyanın en büyük müzelerinden Grassi Museum'da sergileniyor.

Türk tasarımcı Grassi Museum'da
Türk tasarımcı Grassi Museum'da
GİRİŞ 07.04.2013 12:13 GÜNCELLEME 07.04.2013 12:13

Sanem Sevgen, gelin ve damatlar, özel günler için deri ayakkabılar tasarlayıp, kendi atölyesinde üretiyor. Sevgen, Türkiye'de bazı ünlülere de ayakkabılar yaptı. Sevgen'in dikkat çeken tasarımları, Almanya'nın Leipzig şehrindeki Grassi Museum'da sergilenmeye başladı. Dünyanın en büyük tasarımcılarının buluştuğu sergide kendi yaptığı ayakkabıların da yer almasını büyük bir başarı olduğunu belirten Sevgen, "Geçtiğimiz yıl ayakkabılarımı internet üzerinden gören müze küratörleri benimle iletişime geçti. Tasarımlarım şu anda Madonna'nın tasarımcısı ile yan yana izleniyor. Bu da benim için ikinci gurur kaynağı. Benim gibi işin başında olan birisi için inanılmaz bir duygu" dedi.

Hobi olarak başladığı tasarımları ayakkabı ve çantaya aktaran Sanem Sevgen'in eserleri bir yıl boyunca sergilenecek. Önümüzdeki ay Almanya'da görüşmeler gerçekleştirip, gelecek için yeni planlar yapacak olan Sanem Sevgen, "Bir İzmirli olarak Türkiye'den seçilmek bana gurur verdi" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap