Yaramaz üçüzlerini birbirine bağladı

"Yurdum insanı"nın papucunu dama atacak bu haberin kahramanları İngiltere'den tatil için İstanbul'a gelen İngiliz çift ve onların yaramaz üçüzleri...

GİRİŞ 25.02.2012 15:10 GÜNCELLEME 25.02.2012 15:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tatil için İstanbul’a gelen İngiliz çift, üçüz çocuklarını bellerine bağladıkları iplerle kontrol altında tutmaya çalıştı. Havalimanındaki yolcular da, sevimlilikleriyle dikkat çeken üçüzlerin fotoğraflarını çekmek için birbirleriyle yarıştı.

 Çocuklarını bellerinden bağlayan ebeveynleri, ipleri sıkı sıkı tutarak kızlarını kontrol altında tutmaya çalıştı. Yaramaz üçüzlerin her biri farklı yöne gitmeye çalışınca kontrol etmekte güçlük çeken annenin imdadına eşi yetişti.

Üçüzler, Atatürk Havalimanı’nda sevimlilikleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Yolcular üçüzlerin fotoğraflarını çekmek için birbirleriyle yarıştı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 6
  • abdulhamit 12 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz yapmışsa iyidir iyi. çok sevimli keratalar.İp köpeğe bağlanır o ipi tutun İngiliz gavuru değilde sakallı bir beyefendi veya teseddürlü bir hanımefendi olsaydı butün tv gazetelerde yobaz diye baş sayfa marşet olurdu.
    Cevapla
  • abdllah 12 yıl önce Şikayet Et
    bu manzarada akla ilk gelenler. - çok tatlı çocuklar.. -herbiri bir tarafa kaçışırken onların peşinden koşturmak kadar büyük bir zevk olmazdı heralde...(2-4-7 yaşlarında üç çocuk sahibiyim..bu zevki bilirim..) - avrupalılar insanlarına da hayvan muamelesi yapıyor... - çocukların ne kadar sıkıldığını anlamıyorlar mı acaba ? - ellerinin sıcaklığı İplerden çocuklara geçmez...
    Cevapla
  • serkan 12 yıl önce Şikayet Et
    yorumlar. haberi yorumlayan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. İngiliz yapınca sevimli, bi müslüman yapsa idi vahşilik, canilik.. bu resmin nesi sevimli, köpekler bağlanır. o ip mi sevgi verecek o çocuklara şefkatle saracak ellerini .... canilikten başka bir şey değil.
    Cevapla
  • meltem akın 12 yıl önce Şikayet Et
    Hele birde başörtülü bir bayan olsaydı. yorumları tahmin edebiliyorsunuz...
    Cevapla
  • erdal 12 yıl önce Şikayet Et
    bunu bir arap yapsa idi turkiyede vahsi arap olur idi. bir turk ingiltere de yapsa idi vahsi turk olur idi amma bir avrupali yapinca sevimlilik oluyor ne garip degil mi biz arabi vahsi sayar iken avrupayi bas taci ediyoruz ancak o bastacimiz vahsi avrupa bizi adam yerine komuyor bile bu arada 1970 lerde cocuklari kopek tasmasi benzeri bi kemer ile baglama modasi var imis haylaz cocuk tasmasi deniyor imis pek tutmamis zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail teröristi küçük kızı boynundan vurdu!
Parayı havadakiler kazanıyor! İşte en çok kazandıran meslekler: Paraya para demiyorlar...