Kafasından 15 yıldır iğne çıkıyor

Şanlıurfa'da yaşayan 38 yaşındaki Abdulkadir Özeren'in kafasından 15 yıldır toplu iğne çıkıyor...Bugüne kadar kafasından tam 40 iğne çıkarıldı...

Kafasından 15 yıldır iğne çıkıyor
Kafasından 15 yıldır iğne çıkıyor
GİRİŞ 03.04.2012 16:32 GÜNCELLEME 03.04.2012 16:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da yaşayan bir kişinin kafasından onbeş yıldır iğne çıkıyor. Kafasından bugüne kadar 40 iğne çıkan Özeren'in başında hâla 20'ye yakın iğne bulunduğu belirtildi.

Şanlıurfa'da yaşayan 38 yaşındaki Abdulkadir Özeren'in kafasından 15 yıldır toplu iğne fışkırıyor. Kafasından bugüne kadar 40 iğne çıkan Özeren'in başında 20'ye yakın iğne bulunuyor.

Şanlıurfa'da terzi çıraklığı yapan Abdulkadir Özeren, 15 yıl önce karıştığı bir kavgada kafasına sert bir cisimle vurulunca bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Taburcu olduktan sonra başındaki ağrıları bir türlü geçmeyen Abdulkadir Özeren'in kafasından bir süre sonra iğne çıkmaya başladı.

Büyük bir şaşkınlık ve korku içinde hastaneye giden Özeren'in kafasının röntgeni çekildi. Röntgeni inceleyen doktorlar Özeren'in kafasında 60'a yakın iğne olduğunu belirledi. Ankara'da farklı hastanelerde 10 ameliyat geçirdiğini anlatan Özeren, kafasından bugüne kadar 40 iğne çıkarıldığını söyledi. Başında hâla 20'ye yakın iğne bulunan Özeren, "Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki doktorlar, kalan iğneleri çıkarmak için yapacak bir şey olmadığını söyleyince Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdum" dedi.

İĞNELERİN HAREKET ETTİĞİNİ HİSSEDİYORUM

Kafasındaki iğnelerin sürekli hareket ettiğini belirten Özeren, şöyle konuştu: "İğnelerin hareket ettiğini hissediyorum. Kafamın içinde sürekli bir şeyler yürüyor. Çoğu zaman kramplar giriyor. Dayanılmaz baş ağrıları çekiyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. İğnelerin beynime saplanma riski var. İğneler beynime saplanırsa ya hayatımı kaybedeceğim ya da felç olacağım. 15 yıldır her gün 'Acaba bugün iğneler beynime saplanır mı endişesiyle yaşıyorum" Öte yandan doktorlar insan vücudunun iğne üretemeyeceğini, psikolojik problemleri olan Özeren'in iğneleri kafasına kendisinin batırmış olabileceğini belirtti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Cengiz Yuksel 12 yıl önce Şikayet Et
    :). Adam terzi çıraklığı yapmış deniliyor,terzilerde ölçüler falan alınırken toğlu iğneyle alınıyor,sanırım arkadaş ölçü falan alırken bilerek veya bilmeyerek kafasına batırmış:)olay bu:P
    Cevapla
  • ismail sert 12 yıl önce Şikayet Et
    samet demir. Senin açıklaman pek bi talihli olmuş sanki? Bilip bilmeden herkes konuşuyor. "istenirse kafatası açılarak müdahale edilebilir"miş!!! Çok kolay bir şey sanki. Adam zaten 10 ameliyat geçirmiş, bilya boncuk mu sanki kafatasını aç, o kadar iğneyi çıkart. Senden akıllısı yok sanki. Ayrıca 60 tane iğne bir insanın kafasına sert cisim vurmakla beyninin içine geçmez. Adamın iğneleri kendisinin sapladığı aşikar. Saçma sapan yorum yapmayın!
    Cevapla
  • samet demir 12 yıl önce Şikayet Et
    Doktordan Talihsiz Açıklama. vatandaş kavgada kafasına sert bir cisimle vurduklarını söylüyor. Muhtemelen orada kafasına iğneler girmiş. Doktorun açıklaması yerinde değil. Vatandaşın kafasında iğneler dolaşıyorsa elbette ki akli dengesi yerinde olmayacak. Ancak, eğer istenirse kafatası açılarak müdahele edilebilir. Bunu Türkiye'de yapabiliyorlar, neden yapmadıkları ise şaşırtıcı. "vatandaşın akli dengesi yerinde değil" demeyle iş bitiyormu?. Önce cerrahi müdahele yapılıp, varsa akli dengesi ile ilgili sonradan duruma bakılmalı. Sorumlu davranmak lazım. Malesef doktorlarımız her şeyden önce maddiyatı düşünür olmuş. Üzücü tabi.
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 12 yıl önce Şikayet Et
    İlginç. Bu iğneleri çırak iken mi yutmuş? Habere bakılırsa kafasına sert bir cisimle vurulunca bunlar olmaya başlamış! Nasıl bir haber veya habercilik anlamak oldukça güç.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'dan Netanyahu'ya çağrı: Zamanı geldi
Pencereye sıkışan askerin feci ölümü!