Ordu

Sakarya’ya şehit ateşi düştü

15:14 18 Eylül 2024 3 Yorum Var
Sakarya’ya şehit ateşi düştü

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde trafik kontrol noktasında "dur" ihtarına uymayan motosikletlinin çarpması neticesinde 27 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır şehit oldu.

Ordu-Giresun karayolu Divane Camisi mevkisinde icra edilen yol emniyet kontrol devriyesi görevinde saat 09.50 sıralarında durdurulmak istenilen A.T.'nin kullandığı plakası öğrenilemeyen motosiklet durmayarak yol kenarında bulunan jandarma personeli Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’a çarptı. Ağır yaralanan ve olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Çangır, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ACI HABER AİLEYE ULAŞTI

Çavuş Mehmet Fatih Çangır’ın şehadet haberi, Sakarya'nın Erenler ilçesi Bağlar Mahallesi Şehit İlhan Aras Caddesi üzerinde yaşayan babası Turgut ile annesi Asiye Çangır’a verildi. Şehidin baba evine ve mahallesine Türk bayrakları asıldı.

Öte yandan, 3 erkek kardeşten en küçüğü olduğu öğrenilen şehit Mehmet Fatih Çangır’ın sözlendiği ve evlilik hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. Ayrıca Çangır’ın görev yaptığı Ordu’da evlilik için evine eşyalarını da yerleştirdiği öğrenildi.

TÖRENİN ARDINDAN MEMLEKETİNE UĞURLANACAK

Şehit Çangır’ın naaşı, Ordu İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda gerçekleştirilecek törenin ardından Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan askeri kargo uçağı ile memleketi Sakarya’ya gönderilecek. Şehidin cenazesi yarın Akyazı Gazi Süleymanpaşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından askeri törenle Akyazı'da son yolculuğuna uğurlanacak.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Mehmet DOĞAN 1 gün önce Şikayet Et
    Rabbim, rahmet eylesin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Melikşah 1 gün önce Şikayet Et
    Kısasa kısas uygulansın
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Saffet 1 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah. Allah yakınlarına sabırlar ihsan eylesin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.