Esad yanlıları türbeyi havaya uçurdu

Suriye'de Beşşar Esed yanlıları bir türbeyi havaya uçurdu... Patlama anı saniye saniye görüntülendi.

GİRİŞ 11.03.2013 15:46 GÜNCELLEME 11.03.2013 16:16
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Görüntülerde yüzü maskeli birkaç kişi kamera karşısında "Birazdan karşıda görünen türbeyi havaya uçuracağız" deyip kenara çekiliyorlar.

Daha sonra türbeye koydukları bombaları teker teker patlatıyorlar. Patlamanın etkisiyle türbe tamamen enkaza dönüşürken saldırganlar gülerek bağırıyorlar.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 28
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    KLASİK BİR ESED KAHRAMANLIĞI. Tıpkı 0-5 yaş grubundaki teröristlere karşı kazandığı başarılar gibi.Gerisi savunmaya yada karşı çıkmaya kalmış.Yada alkışlamaya yada telin etmeye.Mideye göre.İnsanları "lailahe illa esed" diye bağırtarak öldürenler kimlerse bunlar da onlar.Dileyen bu kahramanlara methiye dizsin.
    Cevapla
  • ahmet ak 11 yıl önce Şikayet Et
    haber kirliliği. özellikle suriye konusunda karşımıza çıkan belirsiz haberlere bir yenisi diye eklenmiş.Ancak bu vahşi saldırıyı kim yaptı diyorsanız bence suriyeyi karıştırmak isteyen abd kaynaklı haber ajanslarına benziyor.Eadın askerleri neden türbeyi vursun ki bu kimin türbesi belli bile değil ayrıca muhalifleri kötülemek için yapmış olsalardı bu haberi muhaliflerin karşıtı olan sitelerde görürdük ...
    Cevapla
  • zahide özkan 11 yıl önce Şikayet Et
    getirdikleri tekbire ve attıkları kahkahaya dikkat. şimdi bu videoyu seyredenler dikkat etsin tekbir getiriyorlar ve ardından getirdikleri tekbire alay mahiyetinde pis pis kahkahalar atıyorlar. yani bunlar muhalif olsa daha ciddi davranırlardı.ama bunlar tekbir getirerek eylem yaparken tekbir getiren muhalifleri taklid ediyorlar sonrada buna kendileri gülüyorlar.bir kaç ay önce bir videoda yakaladıkları muhalifleri dövüyor bir taraftan birbirine haydi lan tekbir getirin belki bunların Allahı bizede yardı eder diyorlardıçünkü ben gayet güzel arapça biliyorum.baktım ,işte bu teröristler tekbir getirip adam öldüren vahhabiler, şeklinde yorumlarla dolu.. kaldıki vahhabilerin türbelere tepkisini bırakın da esat ve askerlerinin türbeden bin kat önemli insana neler yaptığına bakın.meseleyi saptırmayın.
    Cevapla
  • nur dülger 11 yıl önce Şikayet Et
    kendi türbeleri. esadın komünist dinsiz askerlerinemi bağlıymış bu türbe kimse bana maval okumasın.banim halam kuzenlerim uzaktan bir sürü akrabam suriyede yaşıyor.savaştan öncede esadın askerleri polisleri ufak bir adli vakada bile Sünnilere Allah peygamber din iman sövüyorlardı . yüzü kapalı olanların esadın askeri olduğu meçhul ama muhalif oldukları çok malum birileri kerametle anlıyor maşallah. yani normal süreçte bile insanların inancına hakaret eden şebbiha kafirlerinin şu durumda türbe yıkacağına inanamamış birileri. meramım ona laf anlatmak değl.zaten anlamayacağını çoktan anladım. ama kafası karışıp acaba diyecek biri varsa belki ona yardımcı olur bu yazdıklarım
    Cevapla
  • Muhtar paşa 11 yıl önce Şikayet Et
    Esad yanlısı mı???. vehhabi-selefi bunlar,tartışmam bile..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lübnan'da panik sürüyor! Askerler şüpheli cihazı patlattı
İsrail’in çağrı cihazlı saldırısı! Dünya şokta ama Türkiye emin ellerde