Bomba bu kez İsrail askerlerinin elinde patladı!

Filistinli göstericilerin üzerine gaz bombası yağdıran İsrail askerlerinin güldüren kazası... Bir askerin elindeki gaz bombası yanlışlıkla bulundukları askerler aracın içinde infilak edince objektiflere bu görüntüler yansıdı:

GİRİŞ 08.02.2014 12:59 GÜNCELLEME 08.02.2014 13:07
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Taha Dağlı'nın haberi

Batı Şeria'da Bilin köyünde duvar karşıtı protesto sırasında İsrail askerleri, Filistinli göstericilerin üzerine gaz bombaları yağdırdı. Saldırı sırasında zırhlı aracın içinde bulunan askerlerin elindeki gaz bombası yanlışlıkla infilak edince askerler aracın içinde zor anlar yaşadı.

Aracın arka kapısını açan 4 asker, gaz bulutundan kaçmak için bir anda kendilerini dışarı attı ancak o sırada yere düşen askerler birbirlerinin üzerine düştü.

Tüm bu anlar Filistinli aktivist Hamde Abu Rahme'nin objektifine takıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • hacı deşdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    C4 BOMBA. Elinizde C4 Patlar İNŞALLAH
    Cevapla
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim en iyisini bilendir.. Insallah bir gun gelecek bu yaptiklarinin hesabini verecekler,Rabbimden dilerim her aticaklari bomba yada kursunlar onlara geri doner ve ellerinde patlar,Rabbimden dilerim onlarin her atiklari kursun ve bombalar muslumanlarin uzerinde gul olur gule donusur.Rabbim bizleri butun dusmanlardan munafiklardan koru.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. Aralarında şakalaşırken olan bir kazadır. asıl bomba kalplerine düşmedikce zalim lerin kalplerinde korku merhamet bombası düşmedikce . ölseler bile sevinilmez. ölmek öldürmek çözüm deyil. imana gelmedikce..
    Cevapla
  • Gürhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Kötüye bir şey olmaz. Ne yaparlarsa yapsınlar kıyamete kadar kalacaklar çünkü iyi nin yanında bir de fitne fücür yapıcı olması gerekiyor.
    Cevapla
  • kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    ortadoğunun iki fitnecisi baş belası iran ve israil. inşaallah bütün mazlumların hesabını Allah bizim elimizle sorar sizden.kahrolun yer ile yeksan olun.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3 dakika yetti! Ferdi Kadıoğlu ilk golünü attı
Almanya'dan çarpıcı israil kararı! Resmen durduruldu