Gazze'de bilanço yükseliyor

İsrail'in dört gündür Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda 75 kişi öldü, 530 kişi yaralandı.

GİRİŞ 10.07.2014 11:20 GÜNCELLEME 10.07.2014 11:20
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Gazze'de İsrail terörü tüm şiddetiyle devam ediyor. Dört gündür devam eden ağır bombardımanda Gazze'deki Filistinliler dünyanın gözü önünde öldürülüyor. 

İsrail'in dört gündür Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda 23'ü çocuk, 12'si kadın 75 kişi öldü, 530 kişi yaralandı.

Ağır silahlarla sivil halkı bombalayan İsrail yönetimine ise dünyadan 'kınama' ve 'endişe' açıklamaları dışında bir yaptırım sağlanamıyor. Kendini savunduğunu iddia eden İsrail, Hamas'ın etkisiz füzelerine karşın büyük çapta hasar meydana getiren füzeler kullanıyor. 

Batı Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr, 2 Temmuz'da Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılmış ve diri diri yakılarak öldürülmüştü. Olayların tırmanmasıyla İsrail, Pazartesi günü Gazze'ye yönelik "Koruyucu Hat" adı altında operasyon başlattığını duyurmuştu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • ersin uçak 10 yıl önce Şikayet Et
    Dünya'nın Cılkı Çıktı. İnsanoğlu için Dünya artık yaşanacak yer olmaktan çıktı. Parası olan düdüğü çalıyor. israile yaptırım uygulayamamak ne demek. İngiltere gelecek seni oraya kafasına göre koyacak, göçmen diyecek sonra kutsal topraklarım diye islam alemine kök söktüreceksin. Sana bu hakkı kim verdi ve neden bu adamlara kimse dur diyemiyor. Mısırı elegeçirdiler, suriyeyi iç savaşa soktular, ırak'a IŞİD'i sokup paramparça ettiler, Gazze'yi yağmaladılar. Daha ne kadar içimize girecekler biri dur desin artık.
    Cevapla
  • ekrem kehribar 10 yıl önce Şikayet Et
    kolaya takılanlar. yaramız o kadar büyükki?uğraştığımız şeye bak,dünyayı yahudiler yönetiyor,bizim firma sahiplerinin onlardan farkı ne? bakın muhakkakki ortakları yahudidir.Dünyada büyük firma sahibi iseniz ortağınız yahudi ise bütün kapılar açık,sen kendi başına bir şeyler yaparsın ama fazla ileriye gidemezsin,onları yok etmek istiyorsak kuran'da ve sünnette birleşirsek,halifemizi seçersek işte o zaman küfür dize gelir.onların kola derdi yok, müslümanlar hepimiz onlara çalışıyoruz,örnek faiz,içki,kumar,zina,adam öldürmek,adam kayırmak serbest olan bir ülke siyonizme çalışıyor demektir.
    Cevapla
  • K..MURAT 10 yıl önce Şikayet Et
    yok bizden bize... daha acımasız düşman.. ciğerlerin söküldüğü. kafalarla top oynandığı bir ortamda kime söyleyecek laf var. şahsen benim yok...
    Cevapla
  • Mehmet Emin YILDIZ 10 yıl önce Şikayet Et
    İSRAİLE YÜKLENMEYE GEREK YOK. HAKİKİ SUÇU BİZLERİZ -2. hem de üzerinde türk isimleri yazılı kutular ve şişelerle aslında hakikatte o filistine ve müslümanlara yağdırdıkları bombaların üzerinde işte o kolaları isimleriyle satın alanlar göndermiş oluyor..... ne kadar da hoşumuza gidiyordu değil mi kola şişelerinde ismimiz görmek???? uyanın artık yaaaaaaaaaaaaaa.
    Cevapla
  • Mehmet Emin YILDIZ 10 yıl önce Şikayet Et
    İSRAİLE YÜKLENMEYE GEREK YOK. HAKİKİ SUÇU BİZLERİZ -1. hadi bakalım, türkleri ve hakiki müslümanları görelim, şu ramazan ayında "iftar sofralarımızda pepsı - coca cola - fanta - cappy ve damla marka su ve maden suyu içmeye devam mı????????????? " filistin ve gazze'deki müslüman kardeşlerimize bizim kendi rızamızla satın aldığımız bu ürünlerin paralarıyla aslında hakikatte bizler o kardeşlerimize bombalar yağdırıyoruz!!!!!!!! boşuna israile yüklenmeye gerek yok. hakiki suçlu biziz!!!!!! biz besliyoruz onları!!! sonra da böyle katliamları görünce de "allahıııımm israili kahreyle ya rabbiii"" diye dua ediyoruz????? akıl alacak bir iş mi bu yaptığımız? hadi bakalım hakiki müslümanlar... sadece sözle dua olmaz... fiilen de dua etmemiz lazım. israilin ve yahudi markalarını hakiki manada maddi desteklerimizi keserek başlamamız lazım. haydi, israilin kahrolması için yaptığıız duaların kabul olması için satın almayın ve içmeyin artık şu zıkkım markaları. koymayın sofralarınıza hele ki iftar sofralarınıza....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi'nden rüşvet ve şantaj skandalı!
Polonya'nın yardımına Bayraktar SİHA yetişti