Haber7 İsrail'in saldırılarını görüntüledi

İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik saldırıları artarak devam ederken Haber7 sıcak çatışmaların yaşandığı bölgeye girdi.

GİRİŞ 08.11.2014 11:55 GÜNCELLEME 08.11.2014 12:46

İsrail'in geçtiğimiz günlerde Mescid-i Aksa'ya girip burayı tahrip etmesinin ardından tansiyon giderek yükseliyor. Mescid-i Aksa'ya girişleri engellenen Filistinliler, İsrail'e karşı sokaklarda direniyor. İsrail, göstericilere en sert biçimde karşılık veriyor.

Haber7 Dış Haberler Editörü Taha Dağlı, İsrail askerlerinin Filistinli göstericilere en sert biçimde müdahale ettiği bölge olan Şufat Mülteci Kampı'na girdi. Bu kampta aynı zamanda 3 gün önce İsrail askerleri tarafından öldürülen Filistinli genç İbrahim Akkari'nin yaşadığı kamp. Burada İsrail askerlerinin Filistinli göstericilere yönelik saldırılarını görüntüye alan Dağlı, Batı Şeria-Kudüs arasındaki Utanç Duvarı'nın önünde bulunan Şufat Mülteci Kampı'nda şiddetli patlamaların yaşandığını bildiriyor. Askerler, Mescid-i Aksa baskını nedeniyle gösterilerde bulunan Filistinlilere göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi ile müdahale ediyor. Patlama seslerinin ardından siren seslerinin yükseldiği görülüyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Bizim Çocuklar'ın Avusturya zaferi manşetlerde: Leipzig arşidükü...
Resmi Gazete'de yayımlandı: 29 il için flaş karar! Tek çatı altında birleşti, ismi değişti