Çocuk katiline bak! "İsrail hukuk devletidir"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "İsrail'in olaylara hukuk çerçevesinde cevap vereceğini" söyledi.

Çocuk katiline bak! "İsrail hukuk devletidir"
Çocuk katiline bak! "İsrail hukuk devletidir"
GİRİŞ 09.11.2014 14:13 GÜNCELLEME 09.11.2014 16:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "İran'ın nükleer bir devlet olmasını" onaylayan herhangi bir anlaşmayı kabul etmeyeceklerini belirtti.

"İSRAİL BİR HUKUK DEVLETİDİR"

Netanyahu, kabine toplantısında yaptığı konuşmada, İsrail'in bir "hukuk devleti" olduğunu ve "yasaları çiğneyenlerin" sert biçimde cezalandırılacağını ifade ederek, "Taş ve havai fişek atanlara, yolları kapatanlara ve ülkemizin yıkılması çağrısında bulunan gösterilere karşı sert tedbirler alacağız" dedi.

GAZZE'YE YİNE TEHDİT

Daha önce yaptığı "İsrail devletini yıkmaya yönelik girişimlerde bulunanların vatandaşlıklarının iptal edilmesi" yönündeki açıklamasını tekrarlayan Netanyahu, Hamas, Raid Salah önderliğindeki İslami Hareket ve Fetih'i bu konuda "kışkırtıcılıkla" suçladı.

İRAN NÜKLEER YAPAMAYACAK

ABD, AB ve İran arasında yürütülen nükleer müzakerelere ilişkin de Netanyahu, İran'ın nükleer silahlara sahip olmasını önlemek için "her şeyi yapmaları" gerektiğini savunarak, şunları kaydetti:

"Uluslararası camianın önünde iki açık seçenek duruyor. Ya İran'ın istekleri karşısında pes edecekler ki bu sadece İsrail'i değil tüm dünyayı tehlike altına sokacaktır. Ya da İran'ın nükleer silah üretmeyi amaçlayan politikalarını son vermesini isteyecekler. İsrail, İran'ın nükleer bir devlet olmasını onaylayan herhangi bir anlaşmayı kabul etmeyecektir."

YORUMLAR 4
  • bülent korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    bence bu caninin birsürü babası var yoksa böyle olmazdı
    Cevapla
  • RUHİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Haklı, evet doğru söylüyor Hukuk İsrailin dışı değil içini kapsıyor
    Cevapla
  • ali celik 9 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk mu israil hukuğun anlamını biliyormu.İsrail yaşayan en hukusuz devlet.Mafya devletihaydut devlet.Filsitinlilerin belki 300 -500 dönüm toprağını satın alıp sonra bütün ülkeye sahip çıkmış bir haydut devlet nasıl olurda hukuğun anlamını bilir.Buna sözlere yahudiler bile kahkahayla güler.
    Cevapla
  • power 9 yıl önce Şikayet Et
    sende niye var nüklüer silah. sizde olsun ama kimsede olmasın. iğneyi önce bir kendinize batırın bakalım acıyormu. Rabbim sizi mutlaka bir gün cezalandırıcaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hepsi sil baştan! Bedelli askerlik, kıdem tazminatı, yaşlılık ve engelli aylığı...
Avusturyalılar şokta: Türkiye, Avusturya'nın masalını sonlandırdı