Binyamin Netanyahu yine saçmaladı
Filistinlilere adeta zulmeden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Avrupa Birliği'ni İsrail'e karşı "çifte standart" uygulamakla suçladı.

GİRİŞ 25.01.2016 21:59
GÜNCELLEME 25.01.2016 21:59
Ofisinden yapılan açıklamada Başbakan Netanyahu'nun, İsrail'i ziyaret eden Estonya Dışişleri Bakanı Marina Kaljurand ile görüştüği belirtildi.
Açıklamada Netanyahu'nun söz konusu görüşmede, "AB'nin duruşu ve ülkesine çifte standart" uygulamasına yönelik tepkisini ifade etti.
Netanyahu, görüşmede İsrail ile çoğu AB ülkesi arasında iyi ve olumlu ilişkilerin bulunduğunu ve bu ülkelerin Avrupa Komisyonu'na İsrail'e yönelik davranışını değiştirmesi konusunda baskı yapması gerektiğini söyledi.
Daha önce AB, İsrail'in, işgal altında tuttuğu Batı Şeria'daki gayrimeşru yerleşim birimlerinde üretilen ürünlerde "İsrail malı" etiketi kullanılmasını engelleyen bir karar almış, bu karar İsrail'in sert tepkisine neden olmuştu.
YORUMLAR 5
-
RTE 9 yıl önce Şikayet Ettürkiyenin müttefiği bunlarBeğen Toplam 1 beğeni
-
Vural 9 yıl önce Şikayet EtKurtleri alevileri bize karsi kiskirtan bunlar maksatlari Turk-Islam i zayiflatmakBeğen Toplam 1 beğeni
-
Mizah 9 yıl önce Şikayet EtMahalle baskısı ve tehdit aslında. Bunlara elini veren kolunu kurtaramaz. Arsızlıkta sınır tanımazlar.Beğen Toplam 2 beğeni
-
trabzonlii61 9 yıl önce Şikayet Etbeyin özürlüBeğen Toplam 4 beğeni
-
savaşçılar 9 yıl önce Şikayet EtAŞŞŞAĞILIK HAİNLER israil netanyahu olmert SONUNUZ BU DEFA GELECEKBeğen Toplam 4 beğeni