ABD, Esad için yaptırım uygulayacak

ABD Başkanı Obama'nın Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'a ve diğer 6 yöneticiye yönelik yaptırımlar uygulama kararı aldığı açıklandı.

ABD, Esad için yaptırım uygulayacak
ABD, Esad için yaptırım uygulayacak
GİRİŞ 19.05.2011 00:36 GÜNCELLEME 19.05.2011 00:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ve yönetimden 6 kişiye insan hakları ihlalleri gerekçesiyle yaptırım uygulama kararı aldı.

Amerika tarafından hesapları dondurulan Esad'dan ise güvenlik güçlerine eleştiri geldi.

Güvenlik güçlerinin gösterilerde hata yaptığını belirten Esad, eğitim eksikliğine vurgu yaptı ve binlerce polisin yeni eğitim almakta olduğunu söyledi.

Öte yandan Suriye’de kan akmaya devam ediyor.

Tel Kelak kentinde güvenlik güçlerinin 3 gündür devam eden operasyonlarında 27 kişinin öldüğü belirtildi. Güneydeki Dera kentinde de 26 cesedin bulunduğu gelen bilgiler arasında.

İnsan hakları gruplarına göre Mart ortasında başlayan hükümet karşıtı gösterilerde ölenlerin sayısı 850’ye ulaştı.

YORUMLAR 2
  • fatih şen 13 yıl önce Şikayet Et
    güçlü olur. ey müslümanlar ecnebiler için birleşin ve tek vücut olunki herkes korksun sizden içinize fitne ateşi sokmasınlar. ey arap devletinin başındakiler kendi menfaatleriniz değil devlet ve halk menfaatini düşünün kendi elinizi güçlendireceğinize devletinin elini güçlenin ki sizlere kimse baş kaldırmasın.
    Cevapla
  • musatafa şahin 13 yıl önce Şikayet Et
    yaptıklarınızın hesabı sizden sorulacak. olan o kadar erkekeseniz 2003 yılında israil uçakları esatın sarayının üzerinde sorti yaptı onu indirseydiniz ya elleri baglı adamlara yaptıgınıza bakın yazık yazık size yahudi yi görünce eliniz ayagınız titriyor sivil ve silahsız insanlara gelince yapmadıgınız kalmıyor esatın kukla ve k ........ leri gün gelecek bu yaptıklarınızın hesabı sizden sorulacak allah zalimleri ve zalime kullak edenleri helak etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son tarihe sayılı günler kaldı! 15 TL'yi ödemeyenlere dudak uçuklatan ceza
Türkiye'den sürpriz ''kamikaze dron'' hediyesi! Yunanistan'ı ateş bastı...