İsrail'de patlama: 20 yaralı

İsrail'in Tel Aviv kentinde otobüste meydana gelen patlamada yaralananların sayısının 20'ye yükseldiği belirtildi.

GİRİŞ 21.11.2012 12:06 GÜNCELLEME 21.11.2012 14:22
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Kent merkezinde Dan adlı şirkete ait bir otobüste meydana gelen patlamada yaralananların sayısının 20'ye yükseldiği, yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

İsrail Kanal 2 televizyonunun haberine göre, otobüsteki patlamayla ilgisi olduğu şüphesiyle 1 kadın tutuklandı. Haberde, tutuklanan kadının kimliğine ilişkin bilgi verilmezken, patlamayla ilgili olarak bir başka kadının da arandığı ifade edildi.

Olayın intihar saldırısı olmadığını açıklayan İsrail polisi, patlamanın otobüsün yakınındaki bombanın patlatılması sonucu meydana geldiğini ileri sürdü.

Yedioth Ahranot gazetesi ise patlamanın Savunma Bakanlığı yakınlarında gerçekleştiğini, askerlere bakanlık binasından ayrılmamaları yönünde uyarıda bulunulduğunu kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 28
  • ahmet bilen 11 yıl önce Şikayet Et
    oyun. alçakların oyunu bir gün mutlaka sona erecektir. bu da bir oyun. maksat ''haklı'' görünmek. ALLAH kimin zafere erişeceğini çok iyi biliyor. üzülmeyin, gevşemeyin, inanıyorsanız, üstün gelen sizlersiniz
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    isra 6.7.ayet . isra 6.bunun ardından sizleri onlara galip getireceğiz, mallar ve çocuklarla size yardım edecek ve savaş halinde sayınızı artıracağız...isra 7 vaatlerden ikincisinin (başkaldırmanızın) ceza vakti geldiğinde (öyle kullar göndeririz ki) yüzlerinizi kötü duruma soksunlar (üzüntüden suratlarınızın asılmasına sebep olsunlar) ve ilk kez girdikleri gibi yine mescid'e (kudüs'e) girsinler ve ele geçirdiklerini mahvetsinler.”.. 2. giriş ne zaman bu yahudileri ne zaman mahvedeceğiz inşALLAH o günleri görürüz
    Cevapla
  • Murat Bingol 11 yıl önce Şikayet Et
    basit bir oyun. tipik bir israil oyunu herkes biliyor ama... kimse fazla birsey yapamiyor
    Cevapla
  • Murat Diniz 11 yıl önce Şikayet Et
    bulgaristan'da da kendi otobüslerini patlatmışlardı. adamlar yahudileri israile yerleşmeye ikna etmek için milyonlarca yahudinin 2. dünya savaşında ölmesine izin verdi. sonra anlaşıldı ki ölen yahudileri sayısı söylenenin yarısı bile değilken hepside hazar türklerinnden olan 13. kavim yahudilerimiş. adamlar temizlik yapmışlar. siyonistlerden herşey beklenir.
    Cevapla
  • münir 11 yıl önce Şikayet Et
    masum israil diyenlere . bu günki katil israil hükğmetini benmi seçip oraya getirdim peki 2008 saldırılarında bombaların üzerine yazı yazan çocuklar kimdi? dünyanın neresinde bir israilli bulunursa yakalanıp kafası kupartılmalıdır anca bundan anlarlar bu katiller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FED Faiz kararını açıkladı! 4 yıl sonra bir ilk
İkinci siber saldırıda ABD uçağı detayı! Abdullah Ağar açıkladı