Netanyahu: Değişen birşey olmayacak

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, BM'nin kararının mevcut durumda hiçbir değişikliğe neden olmayacağını iddia etti.

Netanyahu: Değişen birşey olmayacak
Netanyahu: Değişen birşey olmayacak
GİRİŞ 30.11.2012 00:58 GÜNCELLEME 30.11.2012 00:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

NETANYAHU: BM KARARI HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ
Filistin'in başvurusu öncesi açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise, BM'nin Filistin'e "gözlemci devlet" statüsü tanımasının bir Filistin devleti kurulmasına "katkısı" olmayacağını iddia etti. Netanyahu, "BM'nin bugün vereceği karar hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Bir Filistin devletinin kurulmasına yardımcı olmayacak" dedi.

OLMERT: KARŞI ÇIKMAK İÇİN BİR NEDEN YOK
İsrail eski başbakanlarından Ehud Olmert de, ülkesinin Filistin'e "gözlemci devlet" statüsü tanınmasına karşı çıkmasının doğru olmadığını söyledi. "Filistin'e gözleci devlet statüsü tanınmasına karşı çıkmak için bir neden yok" diyen İsrail eski Başbakanı Ehud Olmert, BM Genel Kurulu'nun Filistin"e "gözlemci devlet" statüsü tanımasının "iki devletli çözüm" fikrinin temel taşlarından biri olacağını belirtti.
 



YORUMLAR 1
  • Sabit Kal 11 yıl önce Şikayet Et
    tarihi yanlis okuyanlar, 100 yil sonra, aksine birseylerin degistigini kan aglayarak anlarlar.. dünyanin degistigini okuyamayan osmanli, bunu yokolmakla ödedi. ve kurtarici olarak gönderilen bir zatin eliylede tarihe gömüldü. zamani okuyamiyarak, cevresinde olup bitenlere bigane kalarak, insanlarin kalp, gönül ve beyinlerindeki degisikligi yanlis yorumlayarak, bunlara hazirliksiz yakalananlar, aslinda bir seyin degismesin istemeyen ve inatla herseyin eskisi gibi kalmasini isteyenlerdirki, asil yobaz, asil gerici bunlardir. simdide amerika ve ısrail'in sahsinda bütün bati ayni hastaliktan muzdarip. hersey lehine oldugu icin hic bir seyin degismesini istemeyen bu güruh, ıslam ümmetinin kalp, gönül ve beynindeki degisimi bir türlü dogru okuyup, geregini yapmak istemiyorlar. cünkü 100 yildir mevcut durum ve statükodan müthis memnunlardi ve asla degismesini istemiyorlar. ama vakti saati dolan her güc, yanlis teshisle kendini yokedecek gücü zaten bünyesinde tasiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DMM, Türkiye ve İsrail ile ilgili iddiayı yalanladı! Altından yine onlar çıktı
Türkiye, doğal gaz temininde elini 100 milyar metreküplük LNG atılımıyla güçlendiriyor