'Satılacak' iddialarının ardından Togg'dan açıklama geldi!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un satılacağı iddia edilmişti. Togg Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, o iddialara "Togg'un Çinlilere ya da farklı bir gruba satışı söz konusu değil" diyerek nokta koydu.

GİRİŞ 08.10.2024 06:39 GÜNCELLEME 08.10.2024 08:44
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Sapanca’da düzenlenen Dönüşen Liderlik Zirvesi’nde de konuşan Togg Yönetim Kurulu Başkanı Tosyalı, Togg’un satılacağı iddialarına ilişkin ilk kez konuştu. 

NET BİR DİLLE İDDİALARI REDDETTİ

Togg’un satışınının düşünülmediğini net bir şekilde ifade eden Tosyalı, yerli otomobil markasının daha da büyüyeceğini ve yeni modellerle güçleneceğini belirtti.

Yeni yönetimle birlikte Togg’un geliştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini aktaran Tosyalı, "Küresel marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

TÜRKİYE'DE EN ÇOK SATILAN ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

4 Ekim'de göreve gelen Tosyalı, Türkiye’de en çok satılan elektrikli otomobilin Togg olduğunu belirterek, yılın ilk dokuz ayında 17 bin 049 araç satışına ulaştıktıklarını söyledi. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Mocca 2 saat önce Şikayet Et
    Düşünce iyi ama uygulama kötü. Pahalı ve eski tip elektrikli araç yapmak yerine. Ucuz ve yenilikçi araç gerek. Mesela kolayca pil gibi akü değiştirme imkanına sahip araçlar. İstasyonda çıkar bitmiş olanı tak dolu olanı devam et yoluna.
    Cevapla
  • Kamil 2 saat önce Şikayet Et
    Stellantis dünya devi bir markadır . TOGG ile batarya üretimi ve geliştirmesi anlaşması umut vadedicidir . Piyasa'ya yeni Yerli Otomobil üreticisi girişimciler girmeli ve Çin , Güney Kore ve Japonya'nın yüksek teknoloji batarya ve elektronik devre üreten firmaları ile işbirliği yapmalıdır . Farklı firmalar ARGE yatırımları sayesinde üstün nitelikli bataryalar geliştirebilmektedir .
    Cevapla
  • Kamil 2 saat önce Şikayet Et
    Savunma sanayinde marka değeri yaratıyoruz . TOGG'a ve dünya elektrikli otomobil üreticilerine karşı yerli girişimci rakipler piyasa'ya girmelidirler . Elektrikli zırhlı araç ve Lüks Sport otomobil üretiminde marka değeri ortaya koyabiliriz . Ferrari ve Lamborghini arasında ki “ Sen Traktör üreticisin , sport araba yapamazsın ” öyküsü bize ilham kaynağı olmalıdır .
    Cevapla
  • misgalezerratin 2 saat önce Şikayet Et
    En az 2.5 milyonluk aracı 1.7 milyon yani ikinci el 1.5cc Qashqai ve ya tiguen fiyatına satarsanız bu dedikodular çok devam eder.
    Cevapla
  • Son Kral 2 saat önce Şikayet Et
    Togg da bir sıkıntı mı var. İşler planlandığı gibi gitmiyor mu yoksa neler oluyor piyasada!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle