Yolcular şoför koltuğundaki bakanı tanımadı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TRT Haber'de yayınlanan Meclis Taksi programının konuğu oldu ve direksiyona geçti.Programda Eker'le yolcular arasında çok esprili konuşmalar geçti.

GİRİŞ 10.08.2013 15:47 GÜNCELLEME 10.08.2013 16:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TRT Haber'de yayınlanan Meclis Taksi programının konuğu oldu. Taksi koltuğuna oturan Bakan Eker, Ankara sokaklarında şoförlük yaptı.

YOLCULAR BAKAN EKER'İ TANIMADI

Bakanı tanımayan yolcularla Eker arasında komik diyaloglar yaşandı. Kendini tanıtan yolculardan biri bakan bakanın mesleğini sorunca 'Gıda ve Tarım Bakanıyım' cevabı karşısında şaşkınlık yaşayarak 'hay maşallah' dedi.  Taksiye binen bir aşçı ise "Siz de aşçı mısınız?" diye sorunca Eker, kendisini tanıtarak, "Hayır. Gıda, tarım ve Hayvcancılık Bakanıyım" dedi. Aşçı kardeşler, "Rezil olduk. Bu yayınlanacak şimdi değil mi?" diye sormaktan kendilerini alamadı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • OĞUZHAN 11 yıl önce Şikayet Et
    vatansever değil SALLAMAYI SEVER. İsmini sallamayı sever olarak değişsen daha iyi olur. Bu HüKÜMETİN yaptıklarını siz HAYAL bile edemezdiniz..
    Cevapla
  • orhan orhan 11 yıl önce Şikayet Et
    BUNDAN ÖNCEKILER YABTIKLARI DOGRU BISEYI SÖLESENE. yahu yorum yabıyorsunuz kendı görusun bana 42 yılldır bu ulkede diğer savundugun hangı partı bellı onun yabtıgı dogru bıseyı söle yok ben sölım parti baskanlarını neyle ındırdıklerınızı ızledık tv lerde neler yabtıklarınızı görduk hep bırlıkte ulkede her turlu ayrımcılıgı yabtınız daha gazyagı kuyrugunu zeytınyagı kuyrugunu bu mıllet unutmadı cıkıp nutuk atmasını bılıyorsun bır dogru yabtıgınız bıseyı söle desem benı ıkna et desem sölıyecegın bısey yok bundan emı nım cunkı yok sımdı de kalkmıssın sıkılmadan utanmadan vatanseverlık yabıyorsun ben bız senden daha vatanseverız unutma oky
    Cevapla
  • M.ALİ KORKUT 11 yıl önce Şikayet Et
    Kanaat olmazsa. millletvekili maaşı da yetmez.Böyle ek iş yaparsın.
    Cevapla
  • vatansever 11 yıl önce Şikayet Et
    inşallah HİÇ kimse tanımayacak. sizin bu dış politika ve ayrımcalıklı poltikanız yüzünden kimse sizi tanımayacak. ülkemizin kırmızı çizgileri yerlebir oldu zamanla diktatör anlayışınız yıkılacak. ekonomi tıkırında gelirimiz arttı hertürlü hizmet yapıyorsunuz bu bir gerçek. ama bunlardan önce hassas konularımız var pkk ülke kurdu, dünyada itibarımız diktatörya diye geçmeye başladı ülke onurumuzdan tavizler veriyoruz çocuğumun boğazından varsın 1 lokma eksik geçsin ama ülke onurum dimdik dursun. açılım bir zırvalıktır. esad 2 ayda gidecek dendi 2 yıl oldu madem gitmeyecek ona göre poltika yapın düşman kazanmayın. iran,ırak, suriye ermenisatan herkesle sorunluyuz bu mu başarı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail vatandaşları resmen harekete geçti! Netanyahu için yolun sonu! Tam 500 bin...
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti