CHP'nin palalısı sosyal medyayı salladı

Barbaros Şansal'ın "palalı" saldırgan olayını CHP'nin organize ettiğini iddia etmesi üzerine sosyal medya çalkalandı.

CHP'nin palalısı sosyal medyayı salladı
CHP'nin palalısı sosyal medyayı salladı
GİRİŞ 27.09.2013 07:37 GÜNCELLEME 27.09.2013 09:28
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

"Gezi" olaylarına destek veren ve ulusalcı olduğu bilinen ünlü modacı Barbaros Şansal, CHP ile ilgili flaş bir iddiada bulundu. "Gezi" eylemcilerinin düzenlediği bir platformda konuşan Şansal, "palalı" saldırgan olayını CHP'nin organize ettiğini iddia etti. Şansal'ın bu iddiası üzerine CHP sosyal medyada gecenin konusu oldu.

İddia ile alakalı birbirinden ilginç paylaşımlar yapılırken CHP logosundaki okların palaya çevrilmiş şekilde paylaşılması da dikkat çeken ayrıntılardan biriydi.

"PALA REMZİ"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "palalı" saldırgan iddiasına esprili bir dille yaklaştı. Tayyar Twitter'dan yazdığı mesajlarda şu ifadeleri kullandı:

"CHP'nin seçim şarkısı belli oldu; Pala Remzi..."

"CHP'nin seçim aracı da siparişte; imPALA.. Seçimden sonra da HopPALA..."

"NE HABER CHP'LİLER?"

"Palalı" saldırgan iddiasıyla ilgili tweet atan isimler arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de vardı. Gökçek ise Twitter'dan "Ne haber geziciler, ne haber CHP'liler? Barbaros Şansal palalıyı CHP'lilerin organize ettiğini söylüyor" diye yazdı.

KAYNAK: STARGAZETE.COM
YORUMLAR 15
  • a.özcan dursun 11 yıl önce Şikayet Et
    CHP İKTİDAR OLMAMAK İÇİN BUNLARI YAPIYOR. chp iktidar olmamak için bunları yapıyor.ciddi söylüyorum, iktidar olsa sorumluluk var. halbuki ebedi muhalefet oh ne rahat her şeyi eleştir ayrıca chp'nin mantelitesi yapma yaptırma...
    Cevapla
  • Kombi Servisi 11 yıl önce Şikayet Et
    Sizce CHP bunları neden yapıyor.? Neden bu tür girişimlerde bulunuyor.? İktidar olmak içinmi?. Arkadaşlar 5-6 yıldır neredeyse başı agrıyan, dişi agrıyan başbakanı sorumlu tutuyor ve başbakana hesap soruyor halde... SORUM ŞU..İÇİNİZDEN KAÇ KİŞİ BU ÜLKEDE BAŞBAKAN OLMAK İŞTER? acaba kılıçdaroğlu yada bahceli gerçekten bu ülkede başbakan olup sorumluluk altına girmek istermi? AKP GİTSİNDE KİM GELİRSE GELSİN DİYORLAR.! peki bu ülkenin kumar oynama yazı tura atma şansı varmı? GELEN GİDENİ ARATIR sözü gerçek olursa ülkemiz iyi yönetilmez yabancı sermaya kaçar ekonomi batar ülke 30-40 geriye giderse bunun altından kim kalkacak. kendi gelecegimizi çocuklarımızın, torunlarımız gelecegini bir HAYALEMİ bırakacağız..YOKSA 10 YILDIR SINIRSIZ HİZMETLERE KAVUŞTUĞUMUZ VE KAVUŞMAKTA OLDUĞUMUZ HEDEFLERİ ÇOK BÜYÜK AKP devammı diyecegiz?
    Cevapla
  • Karlı Zigana Dağları 11 yıl önce Şikayet Et
    CHP değilmi . hangi boruyu çalarsa çalsın, Bu millet ak ile karayı görüyor. CHP'nin görünen yanı sokak eylemciliği başka projesi bilinmiyor.
    Cevapla
  • Arif BİLGİN 11 yıl önce Şikayet Et
    CHP. Altı pala üstü Palalı Remzi...
    Cevapla
  • burak şişman 11 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. barbaros şansala pembe bi ceket hediye edilmeli.üzerine kırmızı bi atkı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İngiltere'nin Yemen'i Tomahawk füzeleriyle vurduğu anlar
Pencereye sıkışan askerin feci ölümü!