Barbaros Şansal: O zaman Gürsel Tekin de vardı

Modacı Barbaros Şansal, "palalı saldırgan" konusunda CHP'ye yönelik iddialarına ilişkin, "Belki tesadüftür belki gerçekten planlanmıştır" dedi savcılara çağrıda bulundu.

Barbaros Şansal: O zaman Gürsel Tekin de vardı
Barbaros Şansal: O zaman Gürsel Tekin de vardı
GİRİŞ 27.09.2013 16:23 GÜNCELLEME 27.09.2013 17:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Şansal, beraberinde tiyatro oyuncusu Levent Kırca ile yurtlarının değiştirilmesi nedeniyle mağdur olduklarını savunan ve bu nedenle Ege Üniversitesi Yerleşkesi'nde birkaç günden bu yana kurdukları çadırlarda eylem yapan öğrencileri ziyaret etti.

Bir süre öğrencilerle görüştükten sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Şansal, ifadelerinin "palalı saldırganı CHP çıkardı" şeklinde anlaşılmaması gerektiğine işaret etti.

Şansal, "Benim söylediğim İstanbul İl Genel Meclisi'nde görevli birinin danışmanının Taksim Meydanı'nda yanımda diğer şahitler olduğu halde anlattığı bir olaydır. Hatta 'şaka mı yapıyorsun?' dedim. 10 gün sonra da bu olay gerçekleşti. Olay bundan ibarettir" diye konuştu.

Söz konusu diyalogun geçtiği gün CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de meydanda olduğunu aktaran Şansal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Palalı saldırgan konusunu Gürsel Tekin söyledi demedim. İfadelerim açıktır, kayıtları açın izleyin. Ben sadece İstanbul İl Genel Meclisi'nde görevli CHP'li bir kişinin danışmanının bana söylediği sözlerdir dedim. Hatta ben ona 'Şaka mı yapıyorsun?' dedim 10 gün sonra da bu olay gerçekleşti. Belki tesadüftür belki gerçekten planlanmıştır, onu bulmak, araştırıp çıkarmak benim değil savcıların ve hukukun görevidir. AK Parti'den yapılan 'savcıları göreve davet ediyoruz' çağrılarını izlemedim. Ancak, beni savcılığa çağırırlarsa giderim."

Öğrencilerin eylemine destek veren tiyatro oyuncusu Levent Kırca da gençlerin mücadelesinin kendilerini yüreklendirdiğini söyledi.

Ege Öğretim Elemanları Derneği (EGÖDER) üyeleri de basın açıklaması yaparak öğrencilere destek verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • fenerli fırat 11 yıl önce Şikayet Et
    Gürsel tekin ayrı söylüyor Kemal kılıçdaroğlu ayrı söylüyor. Bugün ülke tv de Ersoy Dedenin sunduğu haberde,gürsel tekin konuştu ve dikkatimi bir söylemi çekti diyorki:CHP 30 YILDIR PAK,TEMİZ,AYNA GİBİ TEMİZ SİYASET YAPIYORUZ ama KILIÇDAROĞLU nunda şu iki aydır gazetecilere yaptığı demeçlerde söylemi:BİZİM 30 YILIMIZ HEP BOŞ AMAÇLARLA (BAŞÖRTÜ)LE UĞRAŞMAK OLDU DİYE ÖZELEŞTİRİDE BULUNUYOR...Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu:)
    Cevapla
  • Kadıoğlu25 11 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLU DÖNEMİ DE BÖYLECE BİTMİŞTİR. bu söylenenlerden sonra kılıçdaroğlu artık gitmeye mahkum olacaktır. bir belediye seçimleri sonrası yıldızını parlatanlar bu defa belediye seçimleri öncesi işi halledecekler gibi geliyor. ancak ben şuna üzülüyorum yanlışlıkla bu adamlar ülkeyi yönetmeye hak kazansalar yandığımızın resmidir baksana çok basit bir işi bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar. sonuç olarak şunu söylemek istiyorum. ALLAH'ın adaleti er geç yerini bulacaktır.
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 11 yıl önce Şikayet Et
    CHP yalanladıysa KESİN DOĞRUDUR!. Alıştık artık.
    Cevapla
  • muharrem tosun 11 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. chp ye yakışır bir düşünce ama chp nin akıl hoçalarına ait bir düşünce oldugu düşüncem mevcut. görüntüleri ilk izledimde olayın bir tyatoda sahne görüntüsü sanmıştım . birden fazla izleyince tuaf oluyor inssan oyunda olsa bir bayana o hareketler yapılmasından rahatsızlık duymuştum..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    her zaman söylüyorum Türkiyede chp adı altında parti olduğu sürece Türkiyeye huzur yok!!!..... ...- artık milletimiz chp.yi sandıkda cezalandırsın yoksa,bu ülkede daha çok reyhanlı,taksim gezi parkı ,odtü olayları olur?...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı kart çıkmalı mıydı? Mertens'in pozisyonu gündem oldu
Adana'da firari torbacının vurulduğu olayda 6 polis yaralandı