Köksal: Ancak AK Parti cesaret eder

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal konuk olduğu canlı yayın programında siyasete ısındığını gösterdi. Köksal, "Böyle bir projeye ancak AK Parti cesaret eder!" dedi.

Köksal: Ancak AK Parti cesaret eder
Köksal: Ancak AK Parti cesaret eder
GİRİŞ 28.04.2011 15:15 GÜNCELLEME 28.04.2011 15:15

Tv8’de Ankara Temsilcisi Erkan Tan’ın hazırlayıp sunduğu Erkan Tan ile Başkent’ten programına bugün AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.

Köksal'ın açıklamaları şöyleydi:

“ Sayın Başbakanımız açıkladı. ‘Çılgın Proje’ gerçekten isminden de belli, çılgın. Herkes söylemeye cesaret edemez. Böylesine önemli bir projeyi AK Parti yapar, Başbakan açıklar. Böyle bir projeye ancak biz cesaret ederiz. Herkes tartışacak, herkes bi tarafından çekecek tabii. Bu proje Türkiye projesi. Türkiye’nin 4’te 1’i İstanbul’da yaşıyor. Finans merkemiz, her türlü ticaretin olduğu yerdir İstanbul. Oradaki hareket bütün Türkiye’ye yansıyacaktır. Bu projenin geliri İstanbul’a mı harcanacak sanki? Bütün Türkiye’ye harcanacak. Bir memeleket projesidir bu. Tenkit edenlerin kendine güveni yok.”

“ Çılgın Proje’nin Eyfel Kulesi’nden farkı, faydalı olmasıdır!”

“Hemen tenkit etmenin bir anlamı yok. Bakın Paris’te bir Eyfel Kulesi yapıldı. Bu proje uluslararası bir prestij projesidir. İnsanlar Eyfel’e gidiyorlar ve bir faydası olmadığı halde geziyorlar. Prestiji üşünerek biraz da olaya yaklaşalım. Ayrıca şöyle önemli bir nokta var, bizim projemiz faydalıdır.” dedi.

“Bir çılgın proje de KÖYDES ve BELDES’tir.”

“Elektiriksiz susuz köyümüz yok. Cumhuriyet tarihinin en önemli projeleri Köydes ve Beldes’tir. Bunu AK Parti yapmıştır. Doğrudan doğruya insanların ayağına gittibu yatırımlar. Kanalizasyon, sulama hizmetlerine gidiyor Köydes. Bana göre bir çılgın projede buydu. Valilik yaptım ben o dönemde, o projenin parası ile köylerin her türlü ihtiyaçlarını karşıladık.”

“Tek emniyet mensubu aday olarak polislerin temsilcisi olacağım!”

Emniyet Eski Genel Müdürü Köksal; polislerin özlük hakları ile ilgili şı sözleri kaydetti:

“Son yıllarda polislerle ilgili önemli çalışmalar oldu. Mesela polise askerlik yok. Bu dönemeci biz aştık. 10 yıl çalışan, polislik yapan askerlik yapmayacak. Kıdemli Baş Polislik uygulaması getirdik. 10 bin tane baş polis işe girdi. Parlamentoda aday olan emniyet teşkilatının mensubu başka aday yok sanırım. Bu sebeple polislerin ve ailelerinin temsilcisi olacağım.”

“Biz intibak yasasınıda yaparız!”

Kılıçdaroğlu’nun intibak yasasının çıkması konusunda verdiği sözü değerlendiren Köksal;

“Önemli olan söylemek değil yapmaktır. Biz intibak yasasınıda yaparız. Biz yapan bir partinin mensuplarıyız. Biz belli merkezlerden, kenardan köşeden oy alan bir parti değiliz. Türkiye’nin her tarafında varız. Biz toplumun kendisiyiz. Her yerden oy alıyoruz. Toplumun umuduyuz.”

“ MKE şu an kar eden bir kurumdur!”

Makine ve Kimya Endüstrisi çalışmalarını değerlendiren Köksal; “MKE Kırıkkale için önemlidir. Ak Parti olarak eksiklerimizden biri yaptığımızı tam olarak anlatmamak. Allah rızası için yaptığımızdan sunamıyoruz. MKE şu an kar eden bir kurumdur. Yaptığı silahı satamayan bir kurumken, sipariş alıp yapan bir kurum haline geldi. MKE yeniden nasıl rehabilite edilebilir ona bakıyoruz.” diye konuştu.

“Vaatleri yapabilmek için iktidar olmak lazım!”

“Vaad etmek başka yapmak başka bir şey. Biz vaad ederiz, biz yaparız. Yapabilmek için iktidar olmak lazım. Neticede yok bir şey ortada. MHP için görünüyor mu anketlerde öyle bir şey? 2 dönem vatandaşımız devlet görevini emanet etti bize. 3. dönemde bu emaneti bir kere daha istiyoruz. Çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemi... Biz ustalığa talibiz. Bütün Türkiye’ye bakın, AK Parti’de ustalık döneminde çalışacak kişiler var.”

“Tarihten silinecek derken, CHP dönüp bir geçmişe baksın!”

Köksal; CHP’nin AK Parti için ‘Tarihten siliniyor’ sözüne karşılık şöyle konuştu:

“Tarihten silinecek diyenler bir geçmişe dönüp baksınlar. Ülke sevdalısı olanlar iktidarda kalmıştır hep. Onlar ne yaptıda bunu söylüyorlar ya da kaç dönemdir neden iktidar olamamışlar? Kısa sürede halkın umudu olmuş bir partidir.”

“ Çılgın Proje istihdam sağlayacak!”

Köksal; ‘Çılgın Projede istihdam sağlanabilecek mi?’ sorusuna şu sözlerle cevap verdi:

“İşsizlik içn büyük proje bir imkandır. Bu kanal geçince her geçen gemiden ücret alınacak belki. İstanbul birden gelişecek. Sermaye birikimi olacak, fabrika kurulacak ve istihdam sağlanacak.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail, Lübnan’da 180 noktayı böyle vurdu
HDP'li Garo Paylan'ı korku sardı: Bu sonumuz olur