HEPAR'lıar MHP'ye mi kayıyor?

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bursa İl Başkanı Ergun Taşdemir, HEPAR'dan MHP'ye geçtiği iddia edilen üyelerle ilgili açıklama yaptı.

HEPAR'lıar MHP'ye mi kayıyor?
HEPAR'lıar MHP'ye mi kayıyor?
GİRİŞ 14.05.2011 01:20 GÜNCELLEME 14.05.2011 01:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yazılı bir açıklama yapan Taşdemir, MHP'ye üye olan 7 milletvekili adayının parti tüzüğüne aykırı hareket etmekten dolayı ihraç edildiğini söyledi.

Kamuoyunda 'HEPAR, MHP'ye geçiyor' yorumlarına tepki gösteren Taşdemir, "Bunlar partimizin önünü kesmek için yapılan siyasi ucuz manevralardır. MHP'ye geçen adaylar, partimizden ihraç edilmiştir. HEPAR siyaseti meslek haline getirenlerin değil, siyaseti vatan aşkı olarak bilenlerin adresidir. HEPAR olarak 11 milletvekili adayımızla birlikte 12 Haziran seçimlerinde istediğimiz sonucu almayı hedefliyoruz. HEPAR, MHP'ye kaymıyor." dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 13 yıl önce Şikayet Et
    BENCE BDP'LİLER MHP YE DAHA YAKIN. Bakmayın sahnede oynanan oyuna.Oyun olduğuna inanmazsak Erol Taş ve Belgin Doruk tiplemesini gerçek sanarsak perde gerisindekiler gülerler bize.PKK lılar Fırat haber ajansında MHP Yİ DESTEKLİYOR,MHP'Lİ MEHMET EKİCİ DE PKKLILARIN FİKİR AHLAKINI VE NAMUSUNU ÖVÜYOR(Ne demekse).Buyrun MHP liler afiyet olsun.
    Cevapla
  • FATİH .V.YENİTÜRK 13 yıl önce Şikayet Et
    Onlar alışmış. Onlar bir yerde durmaz ..kaymaya,oraya buraya uçmaya alışmışlar.Ben bu kadar adamın 12 Haziran sonrası suratını merak ediyorum.:D:D:D
    Cevapla
  • İHSAN BULUT 13 yıl önce Şikayet Et
    Muhsin abim gibi .... Osman pamukoglu kim vurduya gitmesin izin vermeyin ey Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlari.Osman Pamukogluda muhsin abim kadar geniş duşune bilen anlayan ve cözum urete bilen birisi bunuda öldurtmeyelim.oldukten sonra oy atmanin bir anlami yok...
    Cevapla
  • abdullah erol 13 yıl önce Şikayet Et
    Geçse Ne Olur Geçmese Ne Olur. 5 - 10 kişiden oluşan parti MHP'ye geçse ne olur geçmese ne olur. Adamların kendine ne hayrı oldu ki MHP'ye olsun. Bu adamları gündem etmeye bile değmez. Yok hükmündeler çünkü
    Cevapla
  • kamil hisarlı 13 yıl önce Şikayet Et
    Bence tam tersi. tam tersine, mhp ve chp den umudu kesenler Hepar a gidiyor. çünkü osman pamukoğlunun hepar ı mhp ve chp fikrini onlardan daha iyi temsil ediyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyük skandal sonrası harekete geçildi! Yüzlerce kişi gözaltına alındı
Kalkınma Yolu Projesi, Zengezur Koridoru tehlikede mi? Şimdi ne olacak?