MHP: Kasetlerin failini biliyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, partisinde yaşanan kaset skandalının faillerini bildiklerini söyledi. Ekici, “Seçim sonrasında açıklayacağız” dedi.

MHP: Kasetlerin failini biliyoruz
MHP: Kasetlerin failini biliyoruz
GİRİŞ 14.05.2011 08:48 GÜNCELLEME 14.05.2011 08:48
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, katıldığı bir televizyon programında partisinde 4 istifaya neden olan kaset skandalıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Olayın organize olduğunu söyleyen Ekici, kasetleri kimin hazırladığını bildiklerini söyledi.

Mehmet Ekici, şunları söyledi: “Basit bir olay değil. İnsanları takibe almışlar, gizlice mekanlarına girilmiş, ses, kayıt cihazları ustalıkla yerleştirilmiş ve yayınlamak için zamanı beklenmiş.

En az 3- 4 aylık görüntüler. Bu bir ekip çalışması. Yerli, yabancı konsorsiyumun organizasyonu. Kimin yaptığını biliyoruz, seçimden sonra açıklarız.

Partimizde kısa süreli bir travmaya yol açtı. Ama inanın halkın gündeminde bu yok. Halk bu oyunun ne amaçla oynandığını fark etti. İçeriğine elbette halk da biz de katılmayız. MHP’lilerin öyle boynu büyük filan değil. Şerefle geziyoruz, her yerde alkışlanıyoruz.

Demek ki olaya tepki gösteren PKK’da kendilerine özgü fikir ahlakları, namusları var.”

NTV

YORUMLAR 53
  • semih derviş 13 yıl önce Şikayet Et
    Bilip te şimdi açıklamayan .... ne olması gerektiğini yazarsam bu mesajda yayınlanmaz.
    Cevapla
  • EDiP AYKUT BOĞA 13 yıl önce Şikayet Et
    bu kadarina da ancak. anladik, kasetin gizli cekilmesi yanlistir-uygunsuzdur vesaire tartisilir da... bu kasette yeralan sahislar MHP li degil mi..? hem de yillardir MHP icinde onemli gorevlerde bulunmus, MHP nin nasil bir parti oldugunu - kimlere hitap ettigini bilen insanlar degil mi..? Kasette yeralan uygunsuz vaziyetler, muhafazakar secmenlere yapilan agza alinmayacak alcakca hakaretler ve daha sayamayacagimiz bircok igrenclikler MHP bunyesindeki sahislara ait degil mi..? Kasetin icerigini-igrencligini gormezden gelmekle elinize ne geciyor ki..? cok sukur halk bunu yapmiyor-istisnalar haric tabii... Madem elinizde boyle bir koz var, kimlerin kaset olayini yaptigini biliyorsunuz neden secim sonunu bekliyorsunuz ki..? yoksa acikladigiiz zaman baraj seviyesinde olan oy oraninizin taban yapmasindan mi korkuyorsunuz..? komiksiniz vesselam... bir de ulke yonetmeye talipsiniz ya... sizden sinif baskani bile olmaz...
    Cevapla
  • yunus sirin 13 yıl önce Şikayet Et
    Kasetlerin Faili MHP içinden. Yoksa neden seçim sonunu beklesinler ki? Birisi bana gerçekten MHP nin hala Ülkücülük fikrine sahip olup olmadığını söyleyebilir mi?
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    Bazılarımız geçmiş ülkücüleri fazla abartıyor. O ülkücüler kandırıldı. Vatanı milleti kurtarmak kahveleri taramakla, evleri kurşunlamakla, dükkanları ateşe vermekle, mahallelere birbirleri düşürüp katliama varan cinayetlere sebep olmakmıdır. Ne deniliyordu: Sizleri Türklük şuur ve gururuna, İslam ahlak ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe kısacası hak yolu, hakikat yolu, Allah yoluna çağırıyorum. Rehberimiz Kur-an hedefimiz Turhan sloganı idi. Nato bünyesinde kontgerilla eğitimi almış üstelik 27 Mayıs darbe organizatörlerinden, hitabet yeteneği güçlü başarılı aynı zamanda İnönü (Ulusalcı) karşıtı Kemalist bir subay olan Türkeşe. Milliyetçi inançlı görünümlü bir parti kurdurarak, bir şekilde halkın huzursuz olması ve mevcut sistemden bıktırırken de devlet ve askeri destekleyen yapıda parti kurulmasını sağlamaktı. Türkeş zaten idealist koyu bir Atatürkçü idi, CKMP değiştirilip MHP oldu. MHP nin kuruluşunun tesadüf olmadığıdır. O zamanlar bunu kimse fark etmedi, ama rejim uğruna insanlar yok oldu.
    Cevapla
  • Fethi Gonullu 13 yıl önce Şikayet Et
    millette biliyor cok sükür... Artik milletimizde yutmuyor bu dolmalari... bu kasetleri kimlerin yaptigi, kimlere nasil servis ettigini, gidin bir kahvede dinleyin... Allaha cok sükür, milletimiz artik bu dolmalari yemiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hibrit roketi: 'İstikbal' göklerde!
 Hizbullah, İsrail'in hava savunma sistemi 'Demir Kubbe'yi' nasıl aştı?