MHP'liler bisküvi ve lokum dağıttı

MHP Sivas İl Teşkilatı üyeleri, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin bir miting konuşmasının ardından yaşanan ''püskevit'' tartışmalarını protesto ederek, vatandaşa bisküvi ve lokum dağıttı.

MHP'liler bisküvi ve lokum dağıttı
MHP'liler bisküvi ve lokum dağıttı
GİRİŞ 14.05.2011 14:52 GÜNCELLEME 14.05.2011 14:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Yozgat mitingindeki konuşmasında kullandığı ''püskevit'' sözü üzerine yaşanan tartışmaları protesto eden MHP'liler Cumhuriyet Meydanı'nda stant kurdu. MHP İl Kadın Kolları başkan ve üyeleri, kurulan stantlarda, vatandaşa bisküvi ve lokum dağıttı. Kent meydanındaki bisküvi ve lokum dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Yozgat mitingindeki konuşmasında bisküviye Adana'nın yerel tabiriyle, yöresel şivesiyle ''püskevit'' demesi üzerine, siyasetçiler arasında tartışma başlamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • lokman 13 yıl önce Şikayet Et
    şaklabanlık. baktılar işin içinden çıkamayacaklar işi şaklabanlığa vuruyorlar. daha iki kelimeyi bir araya getiremeyenden ne hayır gelir.
    Cevapla
  • Hürkan Küksar 13 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir davranış. Allah razı olsun Sivaslı ülkücülerden.Güzel bir davranış.Bu lafla dalga geçecek kadar seviyesiz insanlar varmış gerçekten
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 13 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ MHP'MİZİN İRİ KIYIM ÇOCUKLARI KALKIP DA.... Sivas'taki çocuklara Püsgevit ve de lokum dağıtıldıktan sonra MHP genel merkezindeki İri kıyım çocuklar da kalkıp "RECAİ'NİN,BÜLENTİN,METİNİN,İHSANIN PÜSGEVİTLERİ,ÇUKULATALARI VAR KAMERANIN KARŞISINA GEÇMİŞLER YİYORLAR,BİRBİRLERİNE İKRAM EDİYORLAR,MİLLETLE DALGA GEÇİYORLAR,BİZİM NİYE YOK BAŞKAN!!!!" derlerse ne olacak? Bahçeli onlara da püsgevit ayarlayacak mı acaba?Hani hakim Osman Kaçmaz'a bu kıyak geçilmişti.Hem de "Hesaplar bizden" notuyla.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 13 yıl önce Şikayet Et
    Pesküvit arası 20 TL dağıtmadılar mı?. Hani bir zamanlar ekmek arası 20 TL dağıtanlar vardı:)
    Cevapla
  • Ertan YILMAZ 13 yıl önce Şikayet Et
    ÇOCUKLUĞUMUZDA. iki piskevit pardon bisküvi arasına lokumu sandviç yapar nede iştahla yerdik. şimdiki çocuklar şanslı canım. en fakir çocuğu bile mırın kırın yiyor. sahi bahçeli halen eskilerde yaşadığını sanıyor olmasın. neden bahçeliye yükleniyorsunuz buna tıp dilinde (psikyatride) ne deniyordu geçmişe dönmek çocukluğuna dönmek üf ya neydi googleyamı sorsak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Konyaspor | CANLI
Şimdi ne olacak? Hizbullah o silahları henüz kullanmadı!