AK Partili adaylardan CHP'ye ziyaret

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ile milletvekili adayları Önder Matlı ve Mahmut Turunç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmangazi İlçe Başkanı Zeynel Kirte'yi ziyaret etti.

AK Partili adaylardan CHP'ye ziyaret
AK Partili adaylardan CHP'ye ziyaret
GİRİŞ 15.05.2011 12:20 GÜNCELLEME 15.05.2011 12:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, milletvekili adayı Önder Matlı ve Mahmut Turunç, CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı'na da kısa süreli bir ziyarette bulundu. Bursa'da siyasi mücadelenin centilmence geçtiğini dile getiren Özen, "Seçim çalışmalarının centilmence geçmesi Bursa'nın özel konumunun da bir eseri. Yoğun geçen seçim çalışmalarımız esnasında CHP Osmangazi ilçe merkezine çok yakın bir yerde olunca ilçe başkanı Zeynel Kirte ve ekibini de ziyaret etmek istedik. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaret esnasında Matlı'nın AK Parti listelerinden seçime girmesini değerlendiren Kirte, "Matlı'nın AK Parti listelerinden seçime girmesini açık yüreklilikle ifade etmek gerekirse, imrenerek karşıladık. Kendisi Bursa'ya faydalı olabilecek kişilerden birisidir" diye konuştu.

Millet iradesinin sandıkta yansıması ve bu iradenin üzerinde irade olmaması çok önemli olduğuna değinen Matlı, "Milletimizin iradesinin en üstte tutulduğu milletin getirdiği milletin götürdüğü vesait altında olmayan tam demokrasi için mücadele ediyoruz. Tüm siyasi partilerin ortak hedefi memlekete nasıl hizmet ederim düşüncesidir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • bahadır yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    uzak durun şunlardan.. ziyaret edilecek başka adammı kalmadı memlekette.en fazla arkanızdan gülmüşlerdir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den Hizbullah itirafı: Başardılar
Başkan Altay: Şehir merkezinde bin 653 ailemizin evinde doğalgaz dönüşümü yaptık