Kılıçdaroğlu'dan 'Yalan Rüzgarları' cevabı

Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Rize mitinginde "Yalan Rüzgarı dizisi yeniden çevrilse Kemal Kılıçdaroğlu başrol oynar" sözlerine cevap verdi.

Kılıçdaroğlu'dan 'Yalan Rüzgarları' cevabı
Kılıçdaroğlu'dan 'Yalan Rüzgarları' cevabı
GİRİŞ 15.05.2011 15:24 GÜNCELLEME 15.05.2011 15:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize mitinginde "Yalan Rüzgarı dizisi yeniden çevrilse Kemal Kılıçdaroğlu başrol oynar" sözlerine, "Aynaya bakarak mı konuşmuş, kendisini görmüş onu söylemiş" cevabını verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugün Mersin mitinginden sonra Kahramanmaraş'a gitmek için geldiği Adana Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun Başbakan'ın Rize mitinginde "Yalan Rüzgarı dizisi yeniden çevrilse Kemal Kılıçdaroğlu başrol oynar" dediğini hatırlatması üzerine Kılıçdaroğlu, "Aynaya bakarak mı konuşmuş, kendisini görmüş onu söylemiş" cevabını verdi.

Başbakan'ın Rize mitinginde 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in CHP'ye destek vermesine yönelik eleştirilerinin hatırlatılması üzerine de Kılıçdaroğlu, "CHP varsa herkes için var" dedi.

Kılıçdaroğlu, soruları yanıtladıktan sonra Kahramanmaraş mitingine katılmak üzere özel uçakla Adana'dan ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 19
  • Ahmet Hamdi 13 yıl önce Şikayet Et
    o palavra sıkıyorda başbakan ne sıkıyor. madem o kadar ssk yolsuzluk yapmış çıksın tv karşısına biri kirli öbürü ondan daha kirli değilmi bu ülkede 9 sende olan yolsuzlukları bilmeyen kaldımı şöyle etrafınıza bakın çok rahat görürsünüz eskiden başkaları yiyordu şimdi Allah Peygamber deyip milleti kandıranlar yiyor Hepsinin gerçek yüzünü huzuru mahşerde göreceğin öyle kolay değil 75 milyonu soyup soğana çevirmek beyler hesap var hesap
    Cevapla
  • mahmut güçlü 13 yıl önce Şikayet Et
    ..... çok güzel çocuk masalları anlatıyor ..başka numarası yok
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    Ufak ufak atda civcivlerde yesin?. .
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    Veriyorda veriyor, Ülkede 1 tane bile fakir bırakmıyor,yoksul bırakmıyor? kılıçdaroğlu atmakda Cem uzanı bile geçti.. .
    Cevapla
  • Ahmet Ahrens 13 yıl önce Şikayet Et
    Bunu kim Lider yapti ?. Anlamiyorum , ilkokul cocuklari bu sekilde konusur , bu nasil bir karsilik :D Basbakan dagitmis bunun hayatini anlasilan , verecek cvb i kalmadi :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi kartlarından 'Savunma Sanayii destek' kesintisi: Detaylar belli oldu!
Denetim seferberliği: Sıra büyük şirketlerde! Gazete manşetleri