Bahçeli: Başbakan miyop gözle bakıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasya Yavuz Selim Meydanı'ndaki mitingde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi.

Bahçeli: Başbakan miyop gözle bakıyor
Bahçeli: Başbakan miyop gözle bakıyor
GİRİŞ 16.05.2011 14:22 GÜNCELLEME 16.05.2011 14:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Amasya Yavuz Selim Meydanı'ndaki mitingde halka hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakan Türkiye'ye miyop göz bakıyor.

O gözle de gördüğü partinin yöneticileri, milletvekilleri, bakanları, onların yandaşları, yalakaları ve çocukları. Onlar her türlü imkana kavuşmuş.16 yaşında mısır ticaretiyle, 17 yaşında gemicikle başlayıp filo sahibi olmaya ve her türlü imkana kavuşan insanlar var. Sayın Başbakan çevresine baktığı zaman herkes mutlu, huzurlu ve servet sahibi. Bir eli yağda, bir eşi balda. Bu ülkede yaşayan herkes benim çocuklarım gibi zannediyor" diye konuştu.

Oy pusulalarının basılması öncesindeki fiyat değişikliği sürecini eleştiren Bahçeli, "Birisi çıkıyor 11 milyon liralık bir ihale yapılmasını öneriyor. Sonradan ihale ona veriliyor. Bir itiraz ve şikayet üzerine yeniden ihale yapılması ihtiyaç oluyor. 11 milyon veren 840 bin liraya oy pusulalarını basmaya rıza gösteriyor. Yani 9 milyon aşağı iniyor. Ey Allah'tan korkmaz adam 840 binden de para kazanıyorsun. 9 milyonu ne yapacaksın sen?" şeklinde sordu.

Sosyal yardımlara değinen Bahçeli, "Al paketi vur tokadı gitsin. Bu paket senin hakkın. Senin helalin. Bu, devletin katkısıdır. Paketi almamazlık yapmayın. Ama aldığınız zaman oy vermeye mahkum veya mecbur değilsiniz" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, MHP Amasya İl Başkanı Fatih Coşar'ın da katıldığı mitingde partisinin Amasya milletvekili adayları Dr. Kadir Ekercan, Prof. Dr. Kenan Erzurumlu ve İsmet Saka'ya destek istedi.


 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK İSLAM SENTEZİNE NEDEN KARŞI ÇIKIP ULUSALCILIĞI SAVUNDUN BAHÇELİ?. Bitirdin, mahvettin partiyi..
    Cevapla
  • ALAİ KOC 13 yıl önce Şikayet Et
    SİZ GÖRDÜNÜZMÜ HABERİ SAYIN BEHÇELİ?. İlçe başkanı istifa etmiş duydunuz mu?Ya d akyıbettiğiniz başkanı görebildiniz mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Doktorlar bölgede yaşananları anlattı... Gazze saldırıları ‘dehşet verici’
Son dakika: İsrail'e bir darbe de Lübnan sınırında! Ölü ve yaralı askerler var....