Kıyıklık: Yiğidinize sahip çıkın

5 bin sandık görevlisiyle bir araya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, ”Her gün dört beş yer gezseniz yüzde 65’lerin üzerinde oy alırsınız” diye konuştu.

Kıyıklık: Yiğidinize sahip çıkın
Kıyıklık: Yiğidinize sahip çıkın
GİRİŞ 16.05.2011 17:21 GÜNCELLEME 16.05.2011 17:21

AK Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen sandık görevlileri ve baş müşahitler toplantısına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, ”Her gün dört beş yer gezseniz yüzde 65’lerin üzerinde oy alırsınız” diye konuştu.

Bahçelievler Spor Parkı’nda düzenlenen sandık görevlileri ve baş müşahitler toplantısına Bahçelievler ilçesindeki 1438 seçim sandığına bağlı yaklaşık 5 bin sandık görevlisi ve müşahit katıldı. Toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili ve 3.Bölge Adayı Feyzullah Kıyıklık’ın yanı sıra Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bahadır da katıldı.

“ANLATACAK ÇOK ŞEYİMİZ VAR”

1992 yılında zayıf bir partiyken bugünlere büyük mücadeleyle geldiklerini belirten İstanbul Milletvekili Kıyıklık, seçim süresince halkla iç içe olmanın öneminden bahsederek “Halkımızın ayağına gidiyoruz. Mahallle mahalle; ev ev geziyoruz. Göğsümüzü gere gere 10 yıllık AK Parti iktidarında ülkeyi şuradan aldık şuraya geldik diyoruz. Anlatacak o kadar çok şeyimiz var ki bazen nereden başlayacağımız bile bilemiyoruz. Ayrıca gelecekte de şunları yapacağız diyebiliyoruz. Çünkü AK Parti bir plan ve program çerçevesinde 2023’te Türkiye’yi Dünyanın en büyük ekonomileri arasında en güçlü ülkeler arasında yer almasını isteyen bir parti. İnşallah halkımız yeniden ‘İstikrar’ diyerek AK Parti ile birlikte 2023’e yürüyecek.” dedi.

“USTALIK DÖNEMİNDE YİĞİDİNİZE SAHİP ÇIKIN’

‘Kimse AK Parti döneminde bize farklı davrandınız diyemez’ diyen Kıyıklık halkın AK Parti’ye gönülden bağlı olduğuna dikkat çeken Kıyıklık, buna örnek olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ikinci kez seçilmesini gösterdi. Kıyıklık, AK Parti’nin gücünün teşkilattaki dostluktan, vatandaştan geldiğini vurgulayarak, “Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğitte bir ülkeyi ,dünyayı kurtarır. Yiğidinizin ustalık döneminde dünyayı ve Türkiye’yi daha güzel yerlere getirmesini istiyorsanız o yiğide çok iyi takip edin” dedi.

“YENİ ANAYASA ÜLKEYİ DAHA DA NORMALLEŞTİRECEK”

Toplantının ardından Bahçelievler’ de seçim çalışmaları kapsamında bir dizi esnaf ve dernek ziyaretinde bulunan İstanbul Milletvekili ve 3. Bölge Adayı Feyzullah Kıyıklık vatandaşın sorunlarını dinledi. 12 Haziran sonrası anayasadaki bazı kanun ve maddelerin değiştirilmesiyle ülkedeki anormal süreçten çıkılacağını artık normalleşmeye doğru gidileceğini belirtti. Vatandaşın dilek ve şikayetlerini her şekilde önemsediklerini, toplumsal sözleşmeyi de halkla beraber hazırlayacaklarını belirten Kıyıklık “Halkımız AK Parti’ye, Başbakanımıza çok güveniyor hiç şüphe duymuyor. Halkımız bizi gönülden seviyor” dedi.

“ÇILGIN PROJELERLE İSTANBUL RAHAT BİR NEFES ALACAK”

Çılgın İstanbul Projelerini de vatandaşla paylaşan ve AK Parti olarak gerçekleştiremeyecekleri hiçbir projelerinin olmadığına dikkat çeken Kıyıklık, “İki yeni şehirle birlikte işsizlik azalacak yaşanan yer sıkıntısı hafifleyecek. Bu şehirler İstanbul’umuzun dünyada herkes tarafından bilinmesini sağlayacak. Ayrıca Kanal İstanbul Projesiyle boğazlarımız uluslararası ticarete daha da açılacak. Boğaz trafiği azalacak İstanbul her anlamda rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

‘’OY ORANIMIZ YÜZDE 48-52 ARASI’’

2007’deki seçimlerden çok daha iyi bir sonuç beklediğini belirten Kıyıklık, oy oranının tahmininin yüzde 48 ile yüzde 52 arasında olacağını vurguladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'e bir darbe de Lübnan sınırında! Ölü ve yaralı askerler var....
Siyasetin futbola çökme örneği