Batum: Recep Akdağ özür dilemeli

Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Batman’da engelli bir vatandaşa söylediği sözlerini eleştirdi.

Batum: Recep Akdağ özür dilemeli
Batum: Recep Akdağ özür dilemeli
GİRİŞ 17.05.2011 17:09 GÜNCELLEME 17.05.2011 17:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Batman’da görme engelli bir vatandaşa söylediği sözlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Prof. Dr. Süheyl Batum, “Her ne sebeple olursa olsun kimse kaderine mahkum edilemez, devletin görevi sıkıntıları dinlemek ve çözüm üretmektir. Engelli bir vatandaşımıza verilen işi sadaka olarak algılayan bu zihniyetin yaptıkları ortadadır" dedi.

Batum açıklamasında şunları söyledi: "Sorununu anlatan çiftçi azarlanıyor, öğrenci coplanıyor, işçi gaz bombasına boğuluyor, esnaf cezalandırılıyor. Vatandaşını azarlayan, sorunlarını dinlemeyen bir Başbakanın kabinesi de aynı davranışları göstermektedir. Yapılan davranış üzüntü ve korku vericidir. Bir Sağlık Bakanı sosyal güvence ve ekonomik iyileştirme isteyen engelli bir vatandaşımızı rencide etmiştir bu davranışı sebebiyle özür dilemelidir.

Olayın yaşanmasının ardından vatandaşımızın konuyu basına aktarması yüzünden üzerinde kurulan işten çıkartma baskısı ülkedeki durumu gözler önüne sermeye yeter. 13 Haziran sabahı her vatandaşın sosyal güvencesinin ekonomik refahının olduğu bir Türkiye’de uyanacağız CHP iktidarından hesap soran, sorgulayan vatandaş, hesap veren, dinleyen ve sorun çözen bir CHP iktidarı olacak."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • CİHANGİR 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah. sizin iktidarınızıda göstermişti bizlere, hala yedi ceddinize rahmet! okuyoruz.
    Cevapla
  • israfil yücetepe 13 yıl önce Şikayet Et
    chp. otomatik çamur atma makinası bulmuş!
    Cevapla
  • yasargur 13 yıl önce Şikayet Et
    sanki. kendisi özür dilemiş gibi.asıl senin önce milletten sonrada tsk. dan özür dilemen gerekiyor.
    Cevapla
  • 1299 13 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık alanında yapılan hizmetleri sen ve zihniyetiniz hayal bile edemezsiniz!. Bakanın Vatandaşa çıkışmasını alkışlayacak kimse yok. Yanlış. Ancak özür dilemiş. Siz ne yapıyorsunuz batum efendi? Aynaya bakmadan Sn Bakanımızı özre davet eden sizler; küfür sizde, iftira sizde, hakaret sizde... Siz de çıkıp özür dileyecek misiniz?
    Cevapla
  • ibrahim lamba 13 yıl önce Şikayet Et
    :D:D:D. Bu sözü başkası söylese neysede ...:D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın en iyi takımları! İlk 25'e bir Türk kulübü girdi
Dünyanın en hızlı şutları açıklandı! Zirvede Türk isim var