MHP'den son kasetlere açıklama

Bir internet sitesinde 6 kurmayının daha kaseti olduğu iddiasına MHP'den açıklama geldi. Adı geçen isimlerden ikisi şantaş içeren iddiaları değerlendirdi.

MHP'den son kasetlere açıklama
MHP'den son kasetlere açıklama
GİRİŞ 18.05.2011 11:45 GÜNCELLEME 18.05.2011 11:45
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, "Farklıülkücülük" adlı internet sitesinde dün gece yayınlanan, aralarında kendisinin de olduğu 6 isimle ilgili iddiayı, "Bu ağır bir iftira yasal yollara başvuracağız" şeklinde değerlendirdi.

Sitede, gizli görüntüleri olduğu iddia edilen bir diğer isim olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici ise iddiaların ''komplo'' olduğunu belirterek, istifayı düşünmediğini söyledi.

Ekici, yaptığı açıklamada, bugün bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların sonuna kadar takipçisi olacağını, yasal hakkını arayacağını belirtti.

İddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ekici, ''Alnım açık. Yüzüm ak. Bu bana yapılmış bir komplodur. İstifa etmeyi düşünmüyorum'' dedi.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 34
  • AHLATT 13 yıl önce Şikayet Et
    noldu osman bey sesin soluğun çıkmaz oldu. Hani iftiraydı hani blöf yapıyorlardı? görüntülerdemi yalan yoksa:D NEyse Allah bildiği gibi yapsın sizi.
    Cevapla
  • ATALAY 13 yıl önce Şikayet Et
    uçkur çözdüren ahlaklımı. Ülkücülük bir milli davadır.bie hayat okuludur.Atatürk g,b, alpalslan g,b,,türk dünyasının büyükleri gibi eğitilmektir ülkücülük.Mevut partilerde bu düşünce sadece eski MHP de vardı.. MHP den dışlanan ülkücüler ülkeyi kısa sürede yüceltecek potansiyele haizdir..Her partide olduğu gibi MHP de bir şekilde kuşatılmıştır.Bu parti kadrosu acilen değişmeli ve vatandaşların güvendiği gerçek ülkücülerle yoluna devam etmelidir..Bu bildiri yerinde yazılmış ama zamanlama hoş olmamıştır.Bu yazı barajı gündeme getirebilir MKA
    Cevapla
  • efe eren 13 yıl önce Şikayet Et
    komplo ne demek?. Yahu kasetler ortada ayen beyan bu rezilliği gözlerimizle görüyoruz, hala komplo diyorlar. Komplo denmesi için bir fiili işlememek, işlenmiş gibi göstermek lazım. Siz her haltı yiyin sonra komplo deyin. Aptal mıyız biz? Geçmişte MHP ye yıllarca oy verdim bu sefer size zınnık yok. Sizden başka parti kalmasa bu memlekette yine size oy vermem.
    Cevapla
  • levent 13 yıl önce Şikayet Et
    Istifa etmesinler. Mhp bu ahlaksiz isimlerle secime girsin ki rezil olma nasil olurmus bu millet gostersin onlara - yok oyle icimizdeki ahlaksizlari temizledik arindik pir u pak olduk diye yalan soylemek - acik acik ahlaksizlarla secime girmeliler - yeni gelenlerin kasetlerinin ortaya cikmasi zaman alir - bu rezillerin kirli camasirlari ortaya dokulmus ne guzel daha ne isteriz ki
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    varsayalım. kasetler abd den servis yapılıyor kasetin başrolündekilerdemi abd den ?filmlerin ''kahramanlarının'' hiçmi kabahatı yok ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Domuz' skandalının az bilinen en tehlikeli boyutu: Jelatin!
Son tarihe sayılı günler kaldı! 15 TL'yi ödemeyenlere dudak uçuklatan ceza