Ülkücüler: Utanıyoruz istifa et Bahçeli!

Bağımsız Ülkücüler Platformu Başkanı Baki Karabıçak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi istifaya davet etti. karabıçak, kaset olaylarının ülkücüleri utanca boğduğunu da kaydetti.

Ülkücüler: Utanıyoruz istifa et Bahçeli!
Ülkücüler: Utanıyoruz istifa et Bahçeli!
GİRİŞ 18.05.2011 14:32 GÜNCELLEME 18.05.2011 14:32
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Bahçeli’nin, bir televizyon programında bağımsız ülkücülere yönelik düşmanca, alaycı ve hakaret içeren bir üslupla saldırıda bulunduğuna savunan Karabıçak, “Siyaset sahnesine çıktığı günden bu yana yanlış tercihlerin adamı olduğunu bildiğimiz için şaşırmadık.

Rahmetli Ecevit’e ve Rahşan hanıma övgüler yağdıran bir insanın kanını canını ve gencecik dönemlerini oturduğu koltuğu var etmek için feda eden ülkücülere kin kusmasını, Türk bayrağını dünyanın dört bir yanında dalgalandıran bir kanaat önderini bebek katiliyle aynı üçgenin kenarı olarak göstermesini yadırgamadık. Bütün bunlar suçüstü yakalanmış olmanın getirdiği bir hezeyandır” ifadesini kullandı.

Proje ve program üretemeyenlerin utanç ve başarısızlıklarını Fethullah Gülen Hocaefendi’nin ve bağımsız ülkücülerin üstüne yıkmaya çalıştığını vurgulayan Baki Karabıçak, bu gayretlerin MHP yönetimini kurtaramayacağını aktardı.

KASET OLAYLARI BİZLERİ UTANCA BOĞDU

“Bizler canını, kanını ve istikbalini din ve devlet uğruna sebil etmiş, MHP’ye de aynı inançla 40 yılı aşkın sürelerde hizmet etmiş ülkücüleriz.” diyen Karabıçak, son günlerde yayınlanan kaset olaylarının kendilerini utanca boğduğunu vurguladı.

Karabıçak, “Gerçek ülkücülerin bir kez daha utanca boğulmasına sebep olanları da bunları yayınlayanları da şiddetle kınıyoruz. Bu olay bütün gerçek ülkücüler gibi bizleri de derinden yaralamış ve üzmüştür.

Batı toplumlarında yönetimdekiler istifa eder ortadan kaybolurlardı. Bu olay, sayın Bahçeli’nin en yakınındaki yol arkadaşlarının kimler olduklarını, neler yaptıklarını bu durum karşısında ne yapılması gerektiğini bilmeyecek kadar ferasetten uzak olduğunu bir kez daha göstermiştir. Genç yaşından itibaren özel olarak yetiştirilen Bahçeli’nin bu olayları bilmediğine kim inanır?. Kaldı ki bilmiyorsa, bilmiyor olması sorumluluğunu hafifletir mi?.

Genel Başkanlık makamını işgal eden birinin en yakınındaki isimlerin yaptıklarından haberdar olmadığını kabul edersek. Koca bir devletin yönetimine hangi ferasetle talip olacağını sorma hakkımız yok mudur?” sorusunu yöneltti.

Kendilerine neden bağımsız ülkücü dediklerini de açıklayan Karabıçak, "Devlet Bahçeli başkanlığındaki MHP idaresinin 12 Eylül Anayasa referandumunda 'Hayır' diyerek sağ seçmene ve mukaddes değerlerimize karşı bayrak açmaları nedeniyle isyan ettiğimiz, günahlarına, yanlışlarına Allah indinde ve tarih önünde ortak olmak istemediğimiz için ‘bağımsız ülkücü’ sıfatını kullanmayı tercih etti. Sayın Bahçeli anlamamakta dirense de bunun anlaşılmayacak bir yanı yoktur.

Bizler ülkücü olarak doğduk, ülkücü olarak yaşadık, ülkücü olarak da ölmeye kararlı ve azimliyiz. Bizim ülküdaşlarımızla da hiçbir problemimiz yoktur. Mücadelemiz ülkücülerin yuvası olarak bilinen MHP’nin üst yönetimini ele geçiren ve o kutsal yuvayı dönme ve devşirmelere teslim eden zihniyetledir.” dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 29
  • turgut acer 13 yıl önce Şikayet Et
    Söylemlerden ba$ka hic bir icraati olmayan bir MHP. ve sayin Bahceli ve ona biad etmi$ hizipleri. Bu MHP'lilerin halleri ayni laiklik üzerinden siyaset yapanlarin i$ine döndü. Kendileri gibi dü$ünmeyenleri laiklik kar$iti ve dü$man ilan etmeleri gibi. MHP'lilerde kendileri gibi dü$ünmeyenler, Ülkücü olmuyor ve hain ilan ediliyorlar. iyide ya biz Ülkücülügü yanli$ ögrendik,yada MHP'liler. Her ne kadar kendinize toz kondurmasanizda bir yerde aksakligin yanli$ligin ve bir $eylerin ters oldugu a$ikar. MHP'nin Ülkücülügü zaten yokdu,lakin $imdiki durumu itibariyle milli'ligi de gitti. $imdi tam manasiyla milli manevi degerlerin dü$manlariyla kolkola. Degilse Peki Bahceli ne yapiyor?,veya ne yapmaya cali$iyor. izledigi siyasetiyle,mitinglerdeki söylemleriyle bu millete verebilecegi bo$ vaatlerden ba$ka hangi bir cali$masi veya Ülkenin istikbaline dönük hangi bir Projesi var. Bakin bu milleti her tarafin hainler ve etrafin Dü$manlarla dolu diyerek Paranoyak haline sokarak,dikkatini dagitanlara iyice bakmak ve anlamak lazim.
    Cevapla
  • davut acat 13 yıl önce Şikayet Et
    ülkücü nedemek. selam arkadaşlar ülkücünün eskisi yenisi olmaz çünkü ülkücülük bir dünya görüşü bir yaşam biçimidir onun içindirki eski diye birşey yoktur kendisini farklı yada eski diye nitelendiriyorsa o zaten hiç bir zaman ülkücü olmamıştır belki biraz milliyetci olmuştur eğer ülkücü iseler teşkilat doktirin lider bu üçlüden ayrılınmaz doktirin bellidir teşkilat ülkü ocakları ve MHP dir lider ise başbuğ türkeştir başbuğ hakkın rahmaetine kavuştuğuna göre lider bahcelidir eğer beğenmiyorsan lideri teşkilatta mucadelene devam edersin yok öyle farklı ülkücü değişik ülkücü eski ülkücü falan partideki ülkücü gömlek değiştiren belli sende gömlek değiştirdiysen demeyeceksin farklı ülkücü diye belliki sen olmuşsun başkalarına ..........
    Cevapla
  • ibrahim Ertekin 13 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar. Ülkücü olmak için mhp den izin almakmı gerekiyor.Böyla saçma sapan düşünce varmı.neymiş efendim bağımsız ülkücü olmazmış.Tekelinizdemi milliyetçilik ve ülkücülük.Asıl bu düşüncede olan zatlar kesinlikle ülkücü değildir.Yeni kankaları chp nin adamları bunlar.Saygılar
    Cevapla
  • Hürkan Küksar 13 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Ülkücü gibi görünen Akpliler. böyle ülkücü olmaz.bağımsızmış.siz teşkilat üstü olduğunuzu düşünüyorsanız zaten ülkücü değilsinizdir...
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    tezel sana ne mhp den. mhp li değilsin..işin mhp yi suçlamak..vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv'de alarm: İsrail'de peş peşe patlama sesleri!
Erdoğan'dan SİHA satışı sorusuna cevap: Kimse bunu bizim dışımızda belirlemeye kalkmasın