Bahçeli'nin AK Parti'yi devirme planı

Eski DYP Milletvekili Tevfik Diker, kaset skandallarıyla sarsılan MHP Genel Başkanı Bahçeli hakkında müthiş bir iddia ortaya attı.İşte Ak Parti'yi vuracak Diyarbakır planı.

Bahçeli'nin AK Parti'yi devirme planı
Bahçeli'nin AK Parti'yi devirme planı
GİRİŞ 19.05.2011 16:24 GÜNCELLEME 19.05.2011 16:24
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Yakın kadrosundaki bütün isimlerin evli kadınlarla cinsel görüntüleri ortaya çıkan Devlet Bahçeli ani bir kararla 6 Haziran’da Diyarbakır’a gitmeye karar verdi.

Bugüne kadar Diyarbakır’da hiç seçim çalışması yapmayan ve Diyarbakır’dan milletvekili çıkarma ihtimali de bulunmayan Bahçeli’nin programında olmadığı halde aniden Diyarbakır’a gitme kararı alması dikkat çekti.

19 ve 20. Dönem Milletvekili Emekli Hava Yarbay Tevfik Diker, MHP Lideri Devlet Bahçeli‘nin 11 yıl aradan sonra Diyarbakır‘a gitme kararını, çarpıcı biçimde yorumladı.

Son birkaç gündür Diyarbakır’da bulunduğunu ve oradaki siyasi ortamı, sosyal havayı incelediğini belirten Diker şöyle konuştu:

“Projeye göre Bahçeli, Diyarbakır‘a gitmeli ve orada bir menfur saldırıya uğramalı. Çünkü seçmen bir menfur saldırıya uğrayan Bahçeli‘ye sandıkta sahip çıkar, kasetleri unutur. Bahçeli yeni kaset skandalında ismi medyaya yansıyan isimlere sahip çıkarak bu konuda tavır değişikliğine girdi. Bütün bunlar bir arada değerlendirilmelidir."

Diker, sözlerini şöyle tamamladı:

"Diyarbakır‘da gördüklerimi, işittiklerimi ve Ankara‘da konuşulanları üst üste koyduğumda; MHP Lideri Bahçeli‘nin Diyarbakır‘a gidişi BDP destekli bağımsız adaylara olan taban desteğini de artırır. Çünkü etki-tepki meselesi. Bağımsız adayların menfaatine oluşacak havadan en çok AK Parti zarar görür. Bahçeli‘deki bu ani değişiklik en çok Ergenekoncuları sevindirir. Çünkü, anketlere yansıdığına göre MHP baraj altına gidiyor. Ergenekon‘un beklediği CHP- MHP koalisyon iktidarı hayali de suya düşüyor. Bu nedenle Bahçeli‘nin Diyarbakır‘a gitme fikrindeki ani değişiklikte ‘Ergenekon‘un bir rolü var mı?‘ sorusu ister istemez gündeme gelecektir. Bana göre bir proje geliştirilmiş olabilir.”

TAKVİM

YORUMLAR 67
  • Yasin Etlik 13 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsa yanlis niye bu kadar kin ve nefret. diyarbakira gitmese oraya gidemiyor derler gitse kendilerine gore senaryo yazarlar boylece milleti kandirmaya calisirlar bu adam daha napsin kardesim ne yapsa yanlis, akpliler iyi bir dusunun tasinin bu adam napsa bir kulp takiyorsunuz bide kendi liderinize bakin
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli diyarbakırda konuşacak. vesselam
    Cevapla
  • atilla 13 yıl önce Şikayet Et
    cesareti kimden aldı. bahçeliye diyarbakıra gitme cesaretinin kim verdi acaba bahçeli diyarbakırın hava sahasından bile geçemez
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    kütahyada deprem olmuş bizde hissettik. yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun..vesselam
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    Sosyalist ve Atatürk ilke ve ınkılaplarına sadık parti Ckmp sinin adı, Neden Mhp olarak değiştirilmiş di. Anlasanıza. CKMP. 1959 yılında kendi içinde sosyalist bir parti olmayı tartışan, parti gençlerinin kendilerini Devrimci ve Toplumcu olarak adlandırdığı dönemden gelen parti Mhp adını alıncaya kadar çizgisini sürdürüyordu. TSK ne kadar Ulusalcı kadrolar elinde olsa da Atatürkçü idealist Kemalist düşünceye sahip oldukça yüksek oranda subaylarda vardır. ABD nin CİA vasıtası ile TSK içinde kurduğu ve TSK komuta kademesini etkisi altına alan özel mukavemet gerilla teşkilatlanması mensuplarınca. 944 Kemalist Turhancılık olaylarından tutuklanan. İki sene ceza almış ordudan uzaklaştırılmış, sonra da GKB lığı özel affı ile tekrar orduya dönmüş, Nato bünyesinde kontgerilla eğitimi almış üstelik 27 Mayıs darbe organizatörlerinden, hitabet yeteneği güçlü başarılı aynı zamanda İnönü (Ulusalcı) karşıtı idealist Kemalist bir subay ve Ckmp 965 Ankara milletvekili olan Türkeşe. Sözde (Görüntüde) Milliyetçi inançlı görünümlü bir parti oluşturmak için Ckmp nin adı değiştirilip, Mhp olarak siyasi hayatımıza girdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den katil İsrail'e kınama!
Beyrut’ta Türk muhabire canlı yayında saldırı