'Bahçeli, Kayseri tokadını görecek!'

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘al paketi vur tokadı’ sözüne tepki gösterdi.

'Bahçeli, Kayseri tokadını görecek!'
'Bahçeli, Kayseri tokadını görecek!'
GİRİŞ 19.05.2011 18:38 GÜNCELLEME 19.05.2011 18:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘al paketi vur tokadı’ sözüne tepki gösterdi. Elitaş, "O daha Kayseri tokadının ne olduğunu bilmiyor. 12 Haziran’da milletten öyle bir tokat yiyecek ki: ağız üstü oturup, bir daha kalkamayacak." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, milletvekili adayı Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Talas ilçesi Yenidoğan mahallesindeki akşam toplantısına katıldı. Burada konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da, yaptıkları köy ve mahalle gezilerinde vatandaşın memnuniyetini gördükleri için mutlu olduklarını belirterek, hizmetlerin devam edeceğine dikkat çekti. Bu arada salondan, "Vatandaşa baskı yapıyor muşsunuz, öyle diyorlar” sözü üzerine Elitaş, "Şunu herkes iyi bilsin ki: bu millete, seçmene hiç kimse baskı yapamaz. Millete baskı yapmak kimsenin hakkı da değil, haddi de değil." diye cevap verdi.

Elitaş, muhalefetin milletin kafasını bulandırmak için, iftara kampanyası yürüttüğünü savunduğu konuşmasında şu ifadelere yer ver: "2002 yılında biz iktidara geldiğimizde Türkiye Cumhuriyeti’nin kasası tam takır kuru bakırdı. Önüne gelen etrafına peşkeş çekip, kasayı tırtıklamış. 21 banka batmış, Halk, Emlak ve Ziraat bankalarının görev zararı 20 milyar doları aşmış. O paranın bugünkü değeri 258 milyar dolar. Yani bu 400 katrilyon liradır. Bu para ülkemizin bu seneki bütçesinden fazla. Siz o kadar büyük zararı, nasıl verdiniz? Duble yol mu yaptınız, demir yolu mu, havaalanı mı, köylere kilitli parke mi döşediniz? Yolsuz köy kalmasın diye yol mu yaptınız? Susuz köy kalmasın diye su mu götürdünüz? Fakir fukaraya yardım mı ettiniz?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren Elitaş, "Bu millet 12 Haziran’da onlardan hesabın en güzelini soracaktır. Hani genel başkanları ‘al paketi vur tokadı’ diyor ya: O daha Kayseri tokadının ne olduğunun farkından değil. 12 Haziran’da Kayseri tokadını öyle bir yiyecek ki, ağız üstü oturup bir daha kalkamayacak." dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • tekin126 13 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık yapılıyor. bahçelıye kayserı tokat ımı sadece türkiye genelınde osmanlı tokatı yıyecek bahçelı kayserı tokat ına alışkın osmanlının tokatını bır sefer yedı aklı başına gelmedı şimdı tokatla beraber sanırım şamar yıyecek:)
    Cevapla
  • yusuf kural 13 yıl önce Şikayet Et
    sn bahçeli. siz hayatınız boyunca yiyeceginiz tokatı 12 haziranda yaşayacaksınız bizzat
    Cevapla
  • mert kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    kayseri tokadı. kayseriler kime nasıl seçimde tokat atacağını bilir. Çünlkü aynı yönetimin refah partisi döneminde tokadını iyi atmıştı mhp den üç milletvekili çıkmıştı.Mhp kadrosunu şimdi çok iyi tuttu Yusuf halaçoğlu çok mantıklı seçim türkiye de kayseride bence ses verecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den katil İsrail'e kınama!
Kassam Tugayları son dakika duyurdu! İsrail'i perişan eden pusu! Katiller öldürüldü