Kılıçdaroğlu: O parayı halk için harcayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Diyorlar ki, 'Merkez Bankasında şu kadar para var, Kılıçdaroğlu gözünü oraya dikti'. O parayı halk için harcayacağız'' dedi.

Kılıçdaroğlu: O parayı halk için harcayacağız
Kılıçdaroğlu: O parayı halk için harcayacağız
GİRİŞ 19.05.2011 19:18 GÜNCELLEME 19.05.2011 19:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara hitap etti.

CHP'nin barışın, huzurun egemen olduğu, bir tek çocuğun bile yatağa aç girmediği bir ülke için çalıştığını belirten Kılıçdaroğlu, ''Bu memleketin adam gibi yönetilmesi, herkese sahip çıkılması lazım'' diye konuştu.

Vatandaşlardan 12 Haziran'daki seçimde sandığa giderken ellerini vicdanlarına koymalarını isteyen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet tarihinde ilk kez AK Parti iktidarı döneminde ithal kurbanlık getirildiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, ''Bütün besicilere sesleniyorum: AKP'ye oy verirseniz değil angus, tavuğunuzu bile elinizden alacaklar'' dedi.

Türkiye'nin küçük meseleler için tartışmaya değil, huzura ihtiyacı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, siyasetçilerin kendilerini değil, ülkenin geleceğini düşünmesi gerektiğini vurguladı.

Yüzde 10 seçim barajı nedeniyle milli iradenin parlamentoya tam yansımadığını da kaydeden Kılıçdaroğlu, ''Demokrasi, özgürlük herkes için olmalı. Yüzde 10 seçim barajı milletin iradesinin sandığa tam yansımasına engel, doğru değil. Ben size söz veriyorum, demokrasiyi, barışı, huzuru bu ülkeye getireceğim'' dedi.

Alanda bulunanlara işsizlik var mı? diye soran Kılıçdaroğlu, ''evet'' yanıtının gelmesi üzerine, ''Soruyorum belki Recep Bey duyar. 'Bu memlekette işsizlik var' der. Sağa sola küfür etmek yerine milletin sorunlarına çözüm üretir'' diye konuştu.

CHP'nin ülkenin kaynaklarını vatandaş için kullanacağını savunan Kılıçdaroğlu, ''Diyorlar ki, 'Merkez Bankasında şu kadar para var, Kılıçdaroğlu gözünü oraya dikti'. O parayı halk için harcayacağız. 2,5 aylık Kübra açlıktan ölüyorsa; ben o parayı görmem. O parayı alın yiyin. Çocuğumuz açlıktan ölecek beyefendinin derdine bak'' dedi.

AA

YORUMLAR 12
  • Ahmet Gül 13 yıl önce Şikayet Et
    Iste hakikat cikti meydana .!. Vergileri SIFIRLA- elektrik borclarini SIFIRLA - 600 lira ayda para ver -Mazot 1,5 lira olacak. elbetteki bu paranin bir kaynagi olacak . Hazir yemege daglar dayanmaz derler. 1 sene sonra I M F kapisina dayanacagiz tabi verirlerse.Peki 1 sene sonra hazir yemeye alistirdigin millete ne vereceksin petrolü nasil alacaksin hammaddeyi nerden bulacaksin .
    Cevapla
  • seyfettin yetişmemiş 13 yıl önce Şikayet Et
    Yalan yalaaaannnn. Bay yalan makinası kemalin dediği hiç birşeye inanmıyorum. Karavana kemal yine atıyor...
    Cevapla
  • şükrü ğüvenç 13 yıl önce Şikayet Et
    aha. işte şimdikaynağı buldu kemalım ee dağıttın bin bir ğüçlükle o parayı sonrada ımf den borç alrısın geçmiş iktidarlar gibi çünkü onlar gibi sallyorsun hocanda demirelse işte ozaman bu millet yandı zam yapmamak için bor aldı yedirdi kat kat fazlası ile ödedik tabi zie göre hava hoş çünkü ülkeyi kalkındırmak gelişmiş ülke konumuna sokmak sizin umurunuzdamı türkiye sıradan her denileni yapan ona buna el açan bir devletçik olsun asıl istediğiniz bu üretimden neden bahsetmiyorsunuz üretmeden tüketmek nasıl olacak bu insanları aptal yerine koymak değilde nedir gandirikçi kemal
    Cevapla
  • mehmet ertekin 13 yıl önce Şikayet Et
    6 AY 600 TL DAĞITIR,SONRA...!!!. 6 ay 600 tl dağıtır onunda %80 ini pkklılara verir,sonra hep beraber batarız,işçiye,memura verecek para bulamaz,imf den dilenmeye başlarlar...!!!
    Cevapla
  • EDİP ÇALIŞKAN 13 yıl önce Şikayet Et
    GERÇEKLER ORTAYA ÇIKIYOR. Demekki gözünü oraya diktiği gerçekmiş. sayın Kılıçtaroğlu iktidar partisi geldiğinde orada para yoktu adamlar hem yatırım yaptılar hem kasayı doldurdular. ha siz deseydinizki biz hem vaatlerimizi yerine getirecez hemde kasayı biraz daha dolduracaz o zaman olurdu. Ama sizin kasayı boşaltmaya geldiğiniz ap açık ortada evet 1 yıl yada 2 yıl ordaki para yeter ve inanın halk ta sizi çok sever paraları cebe koyarken, 2 yıl yediği önünde yemediği arkasında olur ama Türk halkı artık sizin bildiğiniz gibi değil 10 yıl sonrasınıda görebiliyor. yani kısacası boş vaatlere karnımız tok şükür eskisinden çok iyiyiz inşallah daha iyi olacaz hiçbir zaman yapılanlar yeterli olmayacaktır ama hep birşeyler yapılmaya devam ederse sıkıntımız olmaz sadece biraz daha olsun deriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da tarihi anlar! Kuzey ışıkları görüldü
Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor! Teklif Meclis'ten geçti