Başbakan'dan Timsah Arena'ya 50 trilyon

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursaspor yapılacak 'Timsah Arena' stadına 50 trilyon yardım yapacaklarını söyledi.

Başbakan'dan Timsah Arena'ya 50 trilyon
Başbakan'dan Timsah Arena'ya 50 trilyon
GİRİŞ 22.05.2011 19:29 GÜNCELLEME 22.05.2011 19:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, Bursa'da Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde Bursasporlulara stad müjdesi verdi. Bursaspor’un çok önemli bir kulüp haline geldiğini belirten Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu: "Üzüldüğümüz bir olay yaşandı. Neticede tabiî ki layık görülen de gönlümüzün rıza göstermeyeceği bir olay. Biz buranın üçüncülüğünü, şampiyonluktan sonra kutluyoruz. Uluslararası camiada Bursamız bizi temsil edecek. Bursaspor’un yeni stadıyla alakalı çalışmalar devam ediyor. Bu statla ilgili, buraya bizim hükümet olarak belediyemize 50 trilyonluk desteğimiz olacak. Böylece, stadımızı uluslararası standartlarda hazırlayıp bitireceğiz."

Başbakan Erdoğan, stad bittikten sonra Atatürk Stadı'nın yıkılarak yeşil alan yapılmasını istediklerini belirterek, "Stadı bitireceğiz, o bitmeden mevcut stada bir müdahale olmayacak. Ancak bitince mevcut stadın yerini yeşil alan yapmak istiyoruz. Beton istemiyoruz, Bursa’ya yeşil olan." diye konuştu.

ULUDAĞ PLANLI OLACAK

Uludağ'la ilgili de bilgi veren Başbakan Erdoğan, "Uludağ planları için yeni dönemde onları da hallediyoruz. Yeni dönemde planlı bir yapılanma olacak. Bursa turizminde bir patlama olmalı. Hem termal turizmde, hem inanç turizminde, hem dağ turizminde." dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 6
  • ALPER AĞA 13 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. trabzonsporlu olarak bursayı tebrik ederim bu hakemlerle 3. oldular.alex 10 tane penaltı atarken bursa bir tane atamadı.seneyede inşallah trabzon şampiyon bursa antep gençler yada istanbul belediyede ilk sıralarda olur.kayseri eses ve fener küme düşer inşallah
    Cevapla
  • bedir gun 13 yıl önce Şikayet Et
    Spor destekleniyor. Ülkenin tanıtımı ve maddi getirisi yüksek olan büyük organizasyonlar için böyle stadlar gerekli ve hükümetçe de desteklenmekte.
    Cevapla
  • yandimcavus 13 yıl önce Şikayet Et
    her gün bir değişiklik var plalarda. önce stad yerinde yapılacak dediniz oy istediniz aldınız. bir çivi çakmadan başka yerde yapıcaz ama stada dokunmucaz dediniz. şimdi stadı yıkıcaz yeşil alan yapıcaz dediniz. bursamızın en değerli arsalarından biri olan bu alanı bakalım kime ne kılıf altında peşkeş çekeceksiniz. bence eski rahmetli başkan hikmet şahinin dediği gibi oraya alışveriş merkezi kondurur birilerinin cebini doldurursunuz. yazın bunu bir kenara 5 yıla kalmaz görürüz. biz çok alıştık bu plan tadilatlarına !
    Cevapla
  • yigit 13 yıl önce Şikayet Et
    sanane ye. sevgili sanane kardesim. ülkemizin yegane statlarından birine dahi gitme o zaman..hatta yarın öbür gün dünya kupası Türkiye de olursa yanına bile ugrama.
    Cevapla
  • Sanane 13 yıl önce Şikayet Et
    haram olsun. adaletten bahseden adaletsizler zerre kadar hakkım varsa haram zıkkım olsun, bunun hesabı sorulur birgün merak etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir metrobüs kazası daha: Yaralılar var!
İsrail, Lübnan’da 180 noktayı böyle vurdu