Ömer Çelik'ten BDP'ye tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili adayı Ömer Çelik, "Cumhuriyet Halk Partisi ile koalisyon yapabiliriz" diyen BDP'yi eleştirdi.

Ömer Çelik'ten BDP'ye tepki
Ömer Çelik'ten BDP'ye tepki
GİRİŞ 01.06.2011 10:15 GÜNCELLEME 01.06.2011 10:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Seçim bölgesinde çalışmalarını devam ettiren Çelik, Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Solaklı beldesinde düzenlenen mitingde halka seslendi. Konuşmasında ağırlıklı olarak muhalefete yüklenen Çelik, CHP, MHP ve BDP'nin ittifak yaparak AK Parti'nin önünü kesmeye çalıştıklarını söyledi. Çelik, "Kol kola girmiş içerideki ve dışarıdaki uzantılarıyla beraber AK Parti'ye karşı birlik oluyorlar. Normalde masaya bazı meseleler koysanız bu partilerin her biri birbiriyle kavga eder. Ama şimdi genel başkanları birbirlerine gülücük atıyor" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık görevine geldiği 1 yıllık süre boyunca Kürt sorunundan bahsetmediğini söyleyen Çelik, "Bu zamana kadar ağzına Kürt sorununu ve demokrasiyi almayan Kılıçdaroğlu, her türlü darbenin ve cuntanın yanında hizalanırken seçime 10 gün kala demokrasi raporu hazırlıyor. Ne oldu da birdenbire ağzınızdan Kürt sorunu düşmez oldu?" diye konuştu.

Bağımsız milletvekili adayı Selahhattin Demirtaş'ın "Koalisyon yaparsak CHP ile yaparız" sözünü hatırlatan Çelik, şunları söyledi:

"Hani bu CHP darbeleri destekliyordu, hani bu CHP cuntaların arkasındaydı. Bu CHP Kürtlere her türlü acıyı çektirmiş, Kürtlere zulmetmiş Jitemler'in, Ergenekonlar'ın arkasındaki parti değil midir? Düne kadar Kürt demeyi yasaklayan, Zaza demeyi yasaklayan CHP, bugün Ergenekon'u Meclis'e taşımaya uğraşırken, BDP'ye ne oluyor da 'Ben oturur CHP ile koalisyon yaparım' diyor.

Bu nasıl bir tezgahtır, bu nasıl bir oyundur? Bizler, Jitemler'in, kontrgerillaların, orada bir takım gizli faaliyet yürütenlerin darbe organizasyonlarıyla mücadele ederken, BDP çıkmış onları meclise taşımaya kalkan Kılıçdaroğlu ile koalisyon yapabileceğini söylüyor. Bu Silivri ile Kandil arasındaki ittifak nasıl bir ittifaktır?"
 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • semanur aytekin 13 yıl önce Şikayet Et
    yakısan bu. chp halen bdp nın sozculugunu yapıyor
    Cevapla
  • HASAN KARABASAN 13 yıl önce Şikayet Et
    devam... yani bir tutarlılığı yok.birkaç oy fazla almak için,kendi tabirleri ile kucaklarına daha fazla kişiyi oturtmak için yapmayacakları ilkesizlik yok.ülke için bu güne kadar hayırlı hiç bir işe imza atmamışlar.bakın şimdi 3 kuruş oy fazla almak içim kürt sorununa bile el attı. pkk ile işbirliği yapıyor. buna rağmen sırf adı chp olduğu için bu pğartiye oy veren insanlar var. chp nin başına kürüğün eşeğini genel başkan yapsanız seçime öle girse bu ülkede chp en az %20 oy alırmı?bence alır.bu yazdıklarım gerçekse aptal yinede benmiyim? MHP:milliyetçi muhafazakar ülkücü misyonu olan bir parti.bu söylem kulağa hoş geliyor. inanın benim bile ilkbakışta hoşuma gidiyor.ama icraatlara bakıyırum hiç alakası yok.mhp nin başındaki m harfi menfaatçi olmuş.muhafazakarlık... odayok. otel odalarında çektikleri seks kasetlerini bile muhafaza edememmişler.bunlarmı muhafazakar.ülkücülük.aaaah ülkücülük ve ülkücüler. siz bu hallere düşecek adammıydınız.tek tek saymayacam ....
    Cevapla
  • HASAN KARABASAN 13 yıl önce Şikayet Et
    aptallık nasıl bir duygudur?. hani birileri çıkıp akp ye oyverenler aptaldır. beyinsizdir.gibi laflar etmişlerdi hatırlarsınız.bende şimdi farklı bakacam olaya.ben kesinlikle mhp,chp,bdp ye oyverenler aptal falan demiyecem.dilimin döndüğü kadar bişeyler yazacam.artık kimin aptal olduğuna herkes kendisi karar versin. AKP:seçmenin karşısına çıkarken 2003 te halka şunu bunu yapacaz diye sözler vermedi.hep beraber çalışıp ülkemizi her alanda kalkındıracaz dedi.efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik dedi ve bana göre bunu başardıki ogün bugündür girdiği her seçimi kazandı. ülkeyi nereden nereye getirdi.bu gelişmeleri kör olsan yine görmememn mümkün değil.ne bilim ben sevdiğim için böle düşünüyorumdur belki.bunları yapan bir partiye oy vermek aptallıksa evet ben aptalım ve aptal olmaya devam edecem.gurur duyacam. CHP:cumhuriyetin atatürkün partisi olduğunu iddia ediyor ve o misyonu taşıdığını söylüyor.ama hiç misyonuna vizyonuna bağlı kalmıyor.ortam neyi gerektiriyorsa onagöre siyaset yapıyor. devam edecek...
    Cevapla
  • murat ocak 13 yıl önce Şikayet Et
    AKP telaşı. BDP, AKP'nin bölgedeki varlığından o kadar rahatsız ki, CHP ile bile bir ittifaktan bahsedebiliyor, bahsetmiyor aslında yapıyor. Bölgedeki meseleler çözülür diye ödleri patlıyor çünkü o zaman bdp diye bir parti kalmayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran füzeleri Demir Kubbeyi aştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan rezerv ve enflasyon açıklaması