Arınç'tan öğrencilere: Zaman okuyun yeter

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ülke gündeminin anlaşılması için Zaman Gazetesi'nin okunmasının yeterli olacağını söyledi.

Arınç'tan öğrencilere: Zaman okuyun yeter
Arınç'tan öğrencilere: Zaman okuyun yeter
GİRİŞ 04.06.2011 18:06 GÜNCELLEME 04.06.2011 18:06
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Arınç, “Kaldı ki Türkiye’de öyle bir gazete var ki her şey onun içerisinde, onu takip ederseniz zamanla her şey daha iyi anlaşılır.” dedi.

Bakan Bülent Arınç, seçim bölgesi Bursa’daki çalışmaları kapsamında Uludağ Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi. Holiday INN Otel'deki kahvaltıda öğrencilerle buluşan Bülent Arınç, çok okumaları tavsiyesinde bulundu. Arınç, “Benim üniversitede ki en büyük hastalığım cinnet derecesinde kitap okumaktı. Ama şimdi o günleri özlüyorum. Çünkü elime gazeteden başka kitap alamaz noktaya geldim. Günlük haberlerde ne var acaba diye gazeteye bakıyorum. Onlarda o kadar çok ki, o kadar değişik şeyler yazıyorlar ki her birini okurken kitap okuyamıyorum. Siz biraz gazeteden uzak kalın, kaldı ki Türkiye’de öyle bir gazete var ki her şey onun içerisinde, onu takip ederseniz zamanla her şey daha iyi anlaşılır.” şeklinde konuştu.
   
Öğrencilerin yoğun alkışlarına gülerek karşılık veren Bülent Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Emin olun Zaman’a baktığınızda, Zaman’ı okuduğunuzda başka bir şey karıştırmaya gerek kalır mı? kalmaz mı? diye siz düşünün. Ben buradan bir şey söylersem medyadan sorumlu adam ne dedi bakın derler sonra. Zaten şimdiden kaptı onlar cümleyi. Değerli arkadaşlarım önce ona bakın, ihtiyaç duyarsanız hepsine bakarsınız.”

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 14
  • Şikayetname 13 yıl önce Şikayet Et
    herhalde zaman okuyun diyecek. çünkü diğerleri gazetemi yoksa malum dergi mi ayırd edilmiyor.
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    başbakan yardımcısı dermi. ayrımcılık yapacaksan istifa et zaman gazetesi dağıt..vesselam
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    zaman bedava dağıtılıyor. satş rakamı 20 000 vesselam
    Cevapla
  • Fethi Gonullu 13 yıl önce Şikayet Et
    konustukca batiyorsun.... ama iyi oluyor, yaradanin isine karisilmaz,o ne yaparsa en iyisini yapar...bizim anlatamadiklarimizi, Arinc konusmasiyla ele veriyor.. Sana sükürler olsun ya Rab.
    Cevapla
  • Cihan Yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    Zaman zaten 1 milyonu aşkın satılıyor, Reklamına da gerek yok.. İyi ve güzel bir şeyi tavsiye etmekde ne çıkar olabilir ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Depremzedenin şikayetini dinleyen Kurum: İş yapmayan müteahhidin teminatını yakın!
Gazze kasabına BM'de soğuk duş... Salonu terk ettiler!