PKK'dan MHP mitingi için çağrı

Gözler MHP'nin bugünkü Diyarbakır mitinginde. Bazı Ülkücüler provokasyon iddisıyla tutuklandı. Diyarbakır cephesinde ise ilginç bir gelişme yaşandı. PKK bir çağrı yaptı

PKK'dan MHP mitingi için çağrı
PKK'dan MHP mitingi için çağrı
GİRİŞ 06.06.2011 06:59 GÜNCELLEME 06.06.2011 06:59
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Namuk Durukan'ın haberi

Başbakan Erdoğan’ın Hakkari, Şırnak ve Diyarbakır mitingini kepenk kapatma eylemi ile protesto eden terör örgütü PKK, bugün MHP’nin Diyarbakır mitingi için “sağduyu” çağrısı yaptı Çağrıda, halka “Mitinge gitmeyin ama olay ve taşkınlık da çıkarmayın” uyarılarında bulunuldu.

Diyarbakır’da 16 yıl önce, MHP’nin efsanevi kurucusu merhum Alpaslan Türkeş köy korucularının desteğinde miting düzenlemişti. Dağkapı Meydanı’nda bir kamyonun açık kasası üzerinde alanda bulunan yaklaşık 50 kişiye seslenen Türkeş’i, yüzlerce özel harekat timi ve korucular tüfekle korumuştu.

Milliyet

YORUMLAR 74
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    BAHÇELİ İSTİFA ET, TÜRK İSLAM SENTEZİNİ TERK ETTİN SEN. 10 yıldır Akpartiye saldırdığın her konuda gidip Diyarbakırda aynı sözleri sarf ettin. Doğru söyledin, buna sözümüz yok. Ama sen bu partiyi bugün konuştuğun fikri yapıdan uzaklaştırdın. Bu yüzden istifa et ki yerine Türk İslam ülküsü olan partililer gelsin.
    Cevapla
  • lf84 13 yıl önce Şikayet Et
    pkk lılar olay çıkarmama kararı alırken. mhpliler kendi mitinglerini kana bulamanın hesabını yapmış. bir de %25 oy hesabı yapıyorlarmış. apo için ip attığınz da bile %16 almıştınız. bu kafayla %10 u bile zor geçeceksiniz gibime geliyor.
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    olay çıkmaması sevindirici. ama bir o kadarda manidar !kepenk kapatma eylemi 1990 lardan beri bölgede uygulanan bir yöntemdir.bu eylemi o yıllardan beri hiç bir güç engelleyemedi hatta olağanüstü halli yıllarda bile engellenememiştir.yani hükümete bel altı vuranlar mesele hakkında bir halt bilmiyor..
    Cevapla
  • hasan kalanlı 13 yıl önce Şikayet Et
    mhpnın. dıyarbakıra gıtmesı artık heyecan vermıyor cunku turk mıllıyetcılıgını hatırlatmıyor bıze bahcelı ... sadece o olmasın ben olayım koluma ergenekoncu takayım havasında
    Cevapla
  • umut beydağı 13 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK-KÜRT DEĞİL, MÜSLÜMAN-KOMÜNİST SAVAŞI VAR DOĞUDA. Türkiye'yi böyle suni gerilimlere sokmasınlar artık yeter bitsin bu pis savaş. Ergenekon'un oyuncağı PKK ve onların uzantısı malum partiye kanmasın artık kürt kardeşlerimiz, biz Osmanlı torunlarıyız, yıllarca ortak barış içinde yaşadık, bizim çimentomuz dindir.bu dinsiz ateist-komünistlere kanmayın sakın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyaca ünlü aktör soykırıma sessiz kalmadı!
Lübnan'dan İsrail açıklaması: Dünyaya çağrı yapıldı