BDP'li Kaplan'dan saldırılara tepki!

BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan Ankara ve Siirt’te 7 sivilin hayatını kaybettiği saldırılarla ilgili “İnsanlık, vicdan, insaf sınırları aşılıyor” tepkisi gösterdi.

BDP'li Kaplan'dan saldırılara tepki!
BDP'li Kaplan'dan saldırılara tepki!
GİRİŞ 22.09.2011 12:07 GÜNCELLEME 22.09.2011 12:07
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

BDP’li Kaplan twitter hesabında son günlerde yaşanan saldırılarla ilgili değerlendirmeler yaptı. Kaplan, “Siyasette 'sinirler yay vaziyeti' çözümsüzlük çaresizliğe dönüşüyor. İçerde ve dışarıda bu kadar çok sorun üreten hükümeti kutlamak gerekiyor. BM de Filistin hüsranı yaşanıyor, KKTC’yi bizden başka tanıyan yok, sondaj, gemi krizi, Suriye vs. derken içeride canlarımız bombalarla yitiyor” dedi.

Kaplan, Ankara ve Siirt'teki saldırılarla ilgili ise şunları yazdı:

“Kim hangi mantık ve amaçla Ankara, Siirt ve diğer yerlerde rastgele bombalar patlatıyor, BDP kınadı sorumluları bulun diyor. Bir amaç ne kadar kutsalsa kullanılan her araç mubahtır anlayışı kabul edilemez, insanlık vicdan insaf sınırları aşılıyor. Hükümetin ve örgütün bunca görüşme sonrası geldiği nokta, 90’lı yıllara dönüş çıkmazıdır, sorunları şiddetle çözemeyiz.”

KAYNAK: ANKA
YORUMLAR 28
  • ALAİ KOC 13 yıl önce Şikayet Et
    sonucu yeterli görmediği için tepki göstermiştir.. Yani bu işi yapanlara kızmıştır....
    Cevapla
  • Hacı Ahmet ALAGÖZ 13 yıl önce Şikayet Et
    işler tersine döndü. bundan önce şiddetten geçiniyor, propaganda aleti yapıyorlardı. Ama şimdi şiddet ayaklarına dolanıyor, kınanıyor, desteklerini kaybediyorlar. İşte pkk bu yüzden bitecek. Saldırgan oldukları için bitecek.
    Cevapla
  • mmmmmm 13 yıl önce Şikayet Et
    Hasip KAPLAN. !.Hasip KAPLAN.. Şu BDP yi terket senin gibi insanların onların yanında yeri yok...
    Cevapla
  • Seber Han 13 yıl önce Şikayet Et
    bayagi genismis. Bunlarin “İnsanlık, vicdan, insaf sınırları” bayagi genismis ama bi ihtimal sonsuz degil.
    Cevapla
  • zekeriya 13 yıl önce Şikayet Et
    Başlığa dikkat. Haberin başlığını Kaplan'dan tepki diye yazmayın bari. Ne tepkisi. Bunlar timsah gözyaşı dökmeyi bile beceremiyorlar. Benzer her olaydan sonra sorunlar şiddetle çözülmez, hükümetin geldiği nokta, Kürtler, demokratik özgürlük gak guk saçma sapan şeyler. Bana göre insan hakları, demokrasi, özgürlük vb. kelimelerinin hiçbiri sizin ağzınızda gerçek anlamında kullanılmıyor. Eğer birileri devlet eliyle bu ülkeye, bu millete bu topraklara ihanet etmişse, bugün daha beterini Kürtlerin yaralarını kaşıyarak siz yapıyorsunuz. Derdiniz ne Kürtlerin hakları, ne bu toprakların insanları kökü dışarıda idolojilerini ve kişisel çıkarlarını kamufle ettiğini zanneden acımasız insanlarsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin skandal GKRY kararına Türkiye'den tepki!
Uzmanlar Haber7’ye değerlendirdi: 'İsrail’in Nasrallah suikastinin karanlık noktaları'