Devlet Bahçeli'nin söyleyemediği kelime

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştuğu sırada 'bedbaht' kelimesine takılınca ilginç anlar yaşandı.

GİRİŞ 10.01.2012 23:59 GÜNCELLEME 10.01.2012 23:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un tutuklanmasının aklın ve mantığın iflas ettiğinin göstergesi olduğunu'' öne sürdü.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un ''İnternet Andıcı'' darbe iddiaları çerçevesinde tutuklanmasının önemli, vahamet düzeyi yüksek bir olay olduğunu ifade etti.

Başbuğ'a itham edilen suçlamanın çok ağır olduğunu ve hiçbir vicdan sahibi tarafından da kabul edilemeyeceğini ifade eden Bahçeli, 'Milli Güvenlik Kurulu'nda yer almış, TSK'nın en üst mevkisine tırmanmış, kahraman Türk askerine komuta etmiş bir kişi, ne hazindir ki terör örgütü kurmaktan ve yönetmekten dolayı cezaevine konulmuştur. Bu küstah iddia, aklın ve mantığın iflas ettiğinin göstergesidir'' diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iktidara yüklendiği konuşmasında 'bedbaht' kelimesini söyliyemeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı...

İşte o anlar;

Haber 7

YORUMLAR 13
  • haykırış 12 yıl önce Şikayet Et
    BEDBAHT KELİMELER. yav arkadaşlar kaç defa tembih ettim bahçeliye konuşma metnini hazırlarken yabancı yada zor kelimeler kullanmayın diye dili dönmüyor garibimin şu bedbaht kelimelere :=:)
    Cevapla
  • hamza 12 yıl önce Şikayet Et
    yaşar görkan. yav içeriğindede bi şey yoki yillardır ayni şeyleri tekrarlıyor farklı bi şey soylemiyorki sadece bu sefer tıkandı soyliyemiyor ve beliki türkçe konuşamiyor o kadar türkçe fakiriki hiç normal konuştuğunu görmedim kağıda bakarak konuşur eline veriyorlar bi kagıt al konuş diyorlar zavalım türkçü baaşkan türkçe fakiri ne yapsın :))
    Cevapla
  • tankoy oytun 12 yıl önce Şikayet Et
    tamam ben de aynı düşünüyorum fakat.... bunlar cumhur başkanlığı seçimini sabote etme teşebbüsü yapmışlar ve meclis üzerine tahakküm kurmaya yeltenmişlerdir. başarsalar ne olurdu haberiniz varmı. ikinci mendes vakası olacaktı. bu az suç mu...
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 12 yıl önce Şikayet Et
    Türkçülü,ğün Kuyruğuna yapışıpta Türkçeyi konuşamayan adam. Türk Milletine Vatana bayrağa düşman çıkaran bir parti bu
    Cevapla
  • Hüseyin Mırık 12 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın Artık Bu Kokuşmuş Lafları,. Sözleyecek sözünüzün kalmadığı zaman kurumları kutsarayarak kahraman,türk gibi ifadeler kullanarak olayları saptırmaya çalışıyorsunuz,bu ülkede darbeleri yapanlar kahraman türk askerleri idi,yassıada Başbakan ve bakanları asan kahraman türk askerleri idi 12 eylülleri yapan, 28 şubatları yapan, dersim katliamlarını yapan kahraman türk askerleri idi, mamakta en mahrem yerlerinize copu sokan kahraman türk askerleri idi, ağzınızla bu milli duyguları kirletmeyin, Bizim Namuslu Türk askerine söyleyecek sözümüz yok, onlar bu milletin bağrından çıkmıştır. Bizim sözümüz DARBECİLERE bunu hale anlıyamadın mı yoksa anlamakmı istiyorsun, artık bırakın CHP nin uydusu olmayı,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'a 3. suikast girişimi mi? Miting yapacağı alanda bomba bulundu!
İkinci siber saldırıda ABD uçağı detayı! Abdullah Ağar açıkladı