Vekiller arasında 'çok konuştun' gerginliği

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, kendisine ayrılan yarım saatlik süreyi aşarak basın toplantısına devam eden ve kendisini bekleten MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'a tepki gösterdi.

GİRİŞ 20.02.2013 17:09 GÜNCELLEME 20.02.2013 17:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın, saat 13.00'te başladığı Meclis'teki basın toplantısında, kendisine ayrılan 30 dakikalık süreyi aşması, kendisinden sonra basın toplantısı düzenleyecek olan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu'nun tepkisine neden oldu.

Yaklaşık 20 dakika Vural'ı basın toplantısı kapısında bekleyen Dudu, "Açıklamalarınızı uzun yapacağınız zaman grupta yaparsanız, zamanlama konusunda daha uygun olur diye düşünüyorum" dedi.

Bunun üzerine Vural, "Grupta yapmam gerekirse burada yaparım, burada yapmam gerekirse burada yaparım; nerede ne yapacağımı ben gayet iyi bilirim" karşılığını verdi. Bunun üzerine Dudu, "Ama buradaki zamanlamaya da saygılı olmak gerekir. Tabii ki siz bilirsiniz nerede yapacağınızı ama size ayrılan zaman içerisinde yapmanız gerekir" dedi.

Vural'ın gitmesinin ardından Dudu, basın toplantısına başladı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Nail Sivri 11 yıl önce Şikayet Et
    ne fark eder ?. Biriniz diğerinden farklı değilsiniz ki.Al birini vur ötekine. Hem biri daha kabadayı. Basın toplantısında ağzı köpürüyor. Buradan söyleyeyim dedim.Çünkü kimse uyarmıyor anlaşılan. Uzun konuşmasa daha iyi olur. Bizim manzaramız daha az kirlenir.Bazen yemek vaktinde Vural'ın basın toplantısı veriliyor. Eskiden bukalemunlarla ilgili belgesel yemek vaktinde veriliyordu.Uzun dilleri ile yakaladıkları böcekleri yerken ağızları köpük içinde kalıyordu. ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gözlerini kaybeden Lübnan vatandaşları görüntülendi! İran detayına dikkat
Avrupa'nın zirvesindeki 20 takım! Listede tek Türk takımı var...