Denizli'de kaçak kazıya suçüstü!

Denizli'nin Buldan ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Çamköy Mahallesi’nde kaçak kazı yapan iki kişi suçüstü yakalandı.

Denizli'de kaçak kazıya suçüstü!
Denizli'de kaçak kazıya suçüstü!
GİRİŞ 29.05.2024 12:52 GÜNCELLEME 29.05.2024 12:52

Denizli'nin Buldan ilçesine bağlı Çamköy Mahallesi eski mezarlık mevkiinde kaçak kazı yapıldığına dair gelen bir ihbar alan Denizli İl Jandarma Komutanlığı, operasyon için düğmeye bastı.

Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda A.G. ve M.A. kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı. Kaçak kazı yapan kişiler ifadeleri alınmak üzere adli makamlara sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken kazıda kullanılmak amacıyla kullanılan 2 adet dedektör, 2 adet kulaklık ve 2 adet kazma ele geçirildi. 

Nursena Akbaba Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor