Bakırköy'de 11 araç yakıldı

Bakırköy'de park halindeki 11 otomobil kundaklandı. Olaydan sonra alarma geçen emniyet mensupları bölgeyi didik didik aradı.

Bakırköy'de 11 araç yakıldı
Bakırköy'de 11 araç yakıldı
GİRİŞ 17.05.2011 05:04 GÜNCELLEME 17.05.2011 05:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, kundaklama olayı gece saat 02.00 sıralarında Bakırköy'e bağlı Yeşilköy Erguvan Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, park halindeki çeşitli marka ve modelde 11 otomobil, gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce benzin dökülerek kundaklandı.

Araçların bazılarının kısmen yandığı, bazılarında ise küçük çaplı hasar oluştuğu kaydedilirken, görgü tanıklarının olay yerine çağırdığı itfaiye ekipleri, yanan otomobilleri kısa sürede söndürdü. Olayın ardından alarma geçen emniyet güçleri, bölgeyi çembere alarak tren raylarında ve çalılık alanlarda faillerin peşine düştü. Ana arterlerde ve çevre yollarına çıkış güzergahlarında araçları durdurarak saldırganların izini süren polisin, çalışmalarını sabaha kadar sürdüreceği öğrenildi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, kundaklanan araçlar üzerinde inceleme yaparak, olayının terör boyutu olup olmadığını araştırıyor. Polisin olaylar ile ilgili soruşturması devam ediyor.

İHA

YORUMLAR 5
  • yılmaz süleymanoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    AĞZI OLAN KONUŞUYOR. Ağzı olan konuşuyor
    Cevapla
  • ali cemil 13 yıl önce Şikayet Et
    kürt sorunu yok demek?. başbakanın kür sorunu yok demesı olayları tırmandırdı şımdı soruyorum başbakana böyle dahamı ıyı oldu kepenkler kapalı halk meydanlarda yakılıp yıkılan şehırler güneydoğu doğunun bır çok şehrınde ayaklanma var kürt temsılcılerını muhatap almamak onları dışlamak ne demek kürtlerı potensıyel suçlu göstermek ne demek senın bır mıllet vekılın 10 bın oyla seçılyor onu halkın temsılcısı kabul edıyorsunda bağımsız bır aday 50 bın oy alıp meclıse gıryor sen onları halkın temsılcısı görmuyorsun dtp oy verenı seçılenı pkk uzantısı olarak lanse edıyor başbakan akp oy verenmı vatandaş yanlız tepkılerı görmemezlıkten gelmek halkın taleplerını duymamak ülke için felaket olur ateş bacayı sarmadan çare bul başbakanım çare .kürt sorunu yok demekle keşke yok olsaydı
    Cevapla
  • Eren Dumuş 13 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar özgürlük yaşasın ak parti. hırsızlara kumdakçılara teröristlere özgürlük sonuna kadar özgürlük!!! ''onlarda vatan evladı'' diyordu bazı akpli milletvekilleri, işte budur!!ben çalışıcam kazanıcam araba alacam, diğeri çalışmıcak ''devlet neden bana araba vermedi?'' diye sorarken ''madem öyle onunda arabası olmasın'' dicek.. ve adaleti sağlamak için arabamı yakıcak.akp de dicekki işte bunlarda vatanın evladı. ben bişey derdimdeburda yayınlanmaz o yüzden demiyorum!!!
    Cevapla
  • murtaza pekuz 13 yıl önce Şikayet Et
    başbakan millete şikayet etsin. başbakan çıkıp böyleyken böyle bdp şöyle taşeron filan diye yine bizi bilgilendiriversin unutmuşuzdur
    Cevapla
  • enes baran 13 yıl önce Şikayet Et
    durmak yok yola devam. açılalım güzelleşelim. tüm ülkede nihayet birlik ve beraberlik sağlandı. huzurumuz yerine geldi çok şükür. Allah hükümetimize zeval vermesin. Oy verenlerin elleri dert görmesin. biz gafiller bu huzur tablosuna katılamadık. bilemedik açılıma destek vermeyerek ne denli hata ettiğimizi. kıymetini bilmeliyiz iktidarın. başka hiç bir parti bu tabloyu çizemezdi. helal olsun gerçekten. yaşasın barış demokrasi özgürlük falan filan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kayıp Rojin bulundu mu? Kadavra köpeği o bölgede tepki verdi
İran'dan son dakika yasak kararı! Yolculara çağrı! Resmen ilan ettiler