Tecavüz zanlısının evini yaktılar

Gaziantep'te, 5 yaşındaki kız çocuğunu tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü iddiasıyla bugün tutuklanan 16 yaşındaki zanlının ailesinin yaşadığı ev ateşe verildi.

Tecavüz zanlısının evini yaktılar
Tecavüz zanlısının evini yaktılar
GİRİŞ 19.05.2011 03:08 GÜNCELLEME 19.05.2011 03:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

 AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ailesi tarafından kaybolduğu bildirilen ve daha sonra cesedi bulunan 5 yaşındaki Fatma Demir'e tecavüz ettiği ve daha sonra öldürdüğü iddiasıyla bugün tutuklanan Veli Y'nin (16) ailesinin yaşadığı Aydınlar Mahallesi 30 nolu sokaktaki eve gelen kimliği belirsiz kişiler, önce evi taşladı, ardından içeri girerek iki katlı evi ateşe verdi.

Saldırganlar olay yerinden kaçarken, mahalle sakinleri de durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını bir saatte tamamen söndürdü. Olayda can kaybı yaşanmadı, evde maddi hasar meydana geldi. Ailenin dün polisin telkinleri ile evi terk ettikleri öğrenildi. Polis, olayın ardından ev çevresinde güvenlik tedbiri aldı.

Aydınlar Mahallesi'nde, pazar günü öğleden sonra kaybolan Fatma Demir'in (5) cesedinin evlerinin bir alt sokağında önceki gün bulunmasının ardından yapılan otopsi sonucu, çocuğun tecavüz edildikten sonra elle boğulduğu tespit edilmişti.

Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Veli Y. (16) çapraz sorgusunda suçunu itiraf etmiş, olayı bütün detaylarıyla anlatmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Fatma Demir'in yakınları hem emniyet müdürlüğü çıkışında hem de cezaevine götürülürken Veli Y'ye linç girişiminde bulunmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • SEDA ELVER 13 yıl önce Şikayet Et
    AÇIK GİYİNEN KADINLAR TECAVÜZÜ HAK EDİYOR DİYEN. sapık zihniyetli sözde müslüman yorumcular bune ne diyeceksiniz, yoksa beş yaşındaki kızı da mı tahrikle suçlayacaksınız, şunu anlayın artık sapıklığın ve iyrençliğin BAHANESİ OLMAZ
    Cevapla
  • Ahmet KAHRAMAN 13 yıl önce Şikayet Et
    Bence de gereke yok yedibela. Allah kızın ailesine sabırlar ihsan etsin. Allahın adaleti vardır emin olun o yüzden bence gerek yok intikam duygularına. ( Böyle bir haberin altına ne biçim yorumlar yazılıyor anlamıyorum. allah bu yorumculardan dolayı da merhumun ailesine sabırlar ihsan etsin...)
    Cevapla
  • ABDULLAH BEŞER 13 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ CEVABINI BEKLEYEN ONLARCA SORUDAN SADECE BİR TANESİNİ SORALIM SİZE.... 5 Yaşındaki Fatma'nın suçu ne?
    Cevapla
  • yedibelaoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    bir saniyesine hükmedemediğin bir hayatta fırıldak olmaya gerek yokM.Yazıcıoğlu. şimdi diyeceksniz ki siyasetin burda işi yok ama işte büyük birlik parytisi bunlar için idam cezasını istiyor bölücüler için idamı istiyor ateş düştüğü yeri yakıyor ve ve bunu söndürmek isteyen tek parti büyük birlik partisi
    Cevapla
  • erkann 13 yıl önce Şikayet Et
    derhal hadım edilmeli. Böyle şerefsizleri derhal hadım etmeli. İşte sınırsız internetin sonucu. İnternette sapıkça şeyler izleyenler toplumun başına bela oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede başkan yardımcısı PKK'ya terör örgütü diyemedi
Türkiye'den sürpriz ''kamikaze dron'' hediyesi! Yunanistan'ı ateş bastı...