İstanbul'da silahlı dehşet!: 4 ölü

Bağcılar'da, Aziz Bozan'ın ağabeylerine ait giyim mağazasına düzenlediği silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Olayda ağır yaralanan Mehmet Bozan da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 03.12.2012 11:49 GÜNCELLEME 03.12.2012 17:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bağcılar'da ağabeylerine ait giyim mağazasına gelen Aziz Bozan, içeridekilere ateş açtıktan sonra intihar etti. 

Bağcılar Evren Mahallesi Camiyolu Caddesi'nde ağabeylerine ait giyim mağazasına gelen Aziz Bozan, silahını çekerek içeridekilere ateş açtı. Saldırgan daha sonra kendi kafasına da bir el ateş etti. Saldırıda, olayı gerçekleştiren Aziz Bozan ile ağabeyi Abdullah Bozan ve iş yerinde çalışan Zeynep Tosun hayatını kaybetti.

Mehmet ve Şehmuz Bozan ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İddiaya göre, Aziz Bozan'ın Zeynep Tosun'a aşık olduğu ancak ağabeylerinin bu ilişkiyi onaylamadığı için kendisini memleketleri olan Adıyaman'a gönderdiği öğrenildi. Yaklaşık 1 ay kadar memleketinde kalan Aziz Bozan'ın bugün İstanbul'a geri geldiği ve ağabeylerinin yanına giderek tekrar Tosun ile evlenmek istediğini söylediği öne sürüldü. Ağabeylerinin bir kez daha onay vermemesi üzerine Aziz Bozan'ın saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Saldırıyı gören bir vatandaş olayı şöyle anlattı: "İş yerinin önünde yürüyordum. Bir anda silah sesleri geldi. Tam iş yerinin önündeydim. 2 kişinin yaralandığı gördüm. Polisi ve ambulansı aradım."

Saldırıda ölen ve yaralan Bozan kardeşlerin yakını Yılmaz Bozan ise "Ben üst katta imalathanedeydim. Sesleri duyunca aşağı indim. Yaralı olan amca oğlumu hastaneye götürdüm. Saldırıyı yapan Aziz Bozan, ağabeylerini vuruyor. Neden vurduğunu ise bilmiyorum." diye konuştu.

KARŞILIKSIZ AŞK CİNAYETİNDE YARALANAN KADIN DEHŞET ANLARINI ANLATTI

İzmir'de öğle saatlerinde meydana gelen aşk cinayetinde olayla ilgisi bulunmadığı halde kurşunların hedefi olan ve yaralanan Ezgi Balcı, dehşet anlarını anlattı.

İzmir'in Gültepe semtinde 24 yaşındaki Okan Ö., birlikte olma ve evlilik teklifine olumsuz yanıt veren bir çocuk annesi Pınar Ünlüer'i (29) sandviç büfesinin önünde pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü olayda aynı büfede bulunan Ezgi Balcı da yaralanarak hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisine ilişkin konuşan Ezgi Balcı tüfekten çıkan saçmaların yüzünde kaldığını belirterek; "Doktorlar zamanla saçmaların kendiliğinden çıkabileceğini söyledi. İz kalmaması için de ben estetik cerrahi müdahale için de doktorlar ile görüşeceğim. Morlukların ve şişliklerin yüzümde bir süre daha kalacağı söylendi ardından da 5 gün sonra dikişlerim alınacak."

"TÜFEKLE İÇERİ GİRDİ VE ÇIKIN DIŞARI DEDİ"

Orada çocuğumu bekliyordum. Çay içiyorduk. Birisi bir anda pompalı tüfekle ateş etti. 'Çıkın dışarı' dedi. Ben o esnada tabela vardı onun arkasına saklandım. Çıkamadım. İçerde kaldım, o bayan da içerde kaldı. Öldüğünü duydum ve şoktayım. O da beni çok etkiledi. Ben de ölmüş olabilirdi. İçeri girerek direkt bayana ateş etmeye başladı. Velilerin çoğu dışarı çıkınca ikimiz kaldık. Daha sonra da ben hastaneye kaldırmışlar" diye konuştu.

Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • MUHAMMED YAŞAR 11 yıl önce Şikayet Et
    cahiiiilllll. yahu anlamıyorum sen birini sevdiysen o kişi de seni sevmek zorunda mı? bu kişi hem cinayet işlemekten hemde intihar etmekten dolayı kabir azabı görecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gözlerini kaybeden Lübnan vatandaşları görüntülendi! İran detayına dikkat
Trump'a 3. suikast girişimi mi? Miting yapacağı alanda bomba bulundu!