Alkollü araç kullandı polisin yanında da içti

Konya'da alkollü olarak araç kullanırken polis tarafından durdurulan bir barda çalışan 37 yaşındaki Aysel D., polisin yanında da direksiyon başında alkol almaya devam etti.

GİRİŞ 25.01.2013 11:26 GÜNCELLEME 25.01.2013 12:52
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Aysel D.'nin yapılan kontrolünde 2.13 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Olay, saat 08.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu Aydınlık Evler Altgeçiti'nde meydana geldi. Aysel D., yönetimindeki 34 TM 3291 plakalı otomobiliyle evine gittiği sırada direksiyon başında alkol aldığını gören sürücüler, polise ihbarda bulundu. İhbarın ardından harekete geçen polis, Aysel D.'nin kullandığı otomobili altgeçitte park halinde buldu. Polis Aysel D.'ye altgeçit nedeniyle trafiği tehlikeye düşürdüğü için otomobili ana yola çekmesini söyledi. Aysel D., polisin kontrolünde aracını anayola çıkarttı. Ardından da otomobilden inmesi istendi.

POLİSİN YANINDA DA İÇTİ

Polisin ısrarına rağmen otomobilinden inmek istemeyen Aysel D., direksiyon başında alkol almaya devam etti. Yaklaşık 15 dakika süren ikna çalışması sonucu otomobilinden inen Aysel D., bu kez de polise 'Arabam ne olacak?' diye sordu. Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kontrolden geçirilen Aysel D., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, otomobilde çekiciyle parka götürüldü.

2.13 PROMİL ALKOLLÜ

Aysel D.'nin yapılan sağlık kontrolünde 2.13 promil alkollü olduğu belirlendi. Polise yakalanmadan önce maddi hasarlı trafik kazasına karışıp kaçtığı öne sürülen Aysel D. hakkında trafiği tehlike düşürmek ve alkollü olarak araç kullanmaktan cezai işlem uygulanacağı, ayrıca maddi hasarlı kazaya karıştığı ise de onun hakkında da işlem yapılacağı belirtildi. Aysel D.'nin bir süre önce yine alkollü olarak araç kullanırken kaza yaptığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • FATİH TEKİN 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede anayasa birşeey yaramıyor içen kişide nasıl olsa haklanacağım diyerekten likir likir ediyor :). zıkkım içsinler içki sigara içmek vasıflıksa sarhoş olup ayyaş takılmak insanlıksa hayvanlar bizden daha insan derim
    Cevapla
  • aydınlık 11 yıl önce Şikayet Et
    ali şanlı.... uyanda balığa gidelim! bunun tek suçu alkollü yakalanması değil. kadın resmen polislerle dalga geçer gibi direksiyon başında lıkır lıkır birasını içmeye devam ediyor. üstelik yakalanmadan öncede maddi hasarlı kazalara karışıp kaçmış. sen hala neyin kafasındasın da bu sarhoş trafik canavarının avukatlığını yapıyorsun.
    Cevapla
  • ali şanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    tek suçu. alkollü yakalanan bu bayanın tek suçu ece erken kadar medyatik olmaması yoksa kanunlar onada sökmezdi...
    Cevapla
  • kazımm 11 yıl önce Şikayet Et
    2. doğu görevi de hayırlı uğurlu olsun(!). en az 15 yıldır görev yapan bu polis memuruna neden geregini derhal yapmadın, neden kadının kolundan tuttun vs vs diye idari soruşturma açılırsa hiç şaşırmam... birileri bu görüntülere sinirlenir, gerekli mercilere haber verir o gerekli merciler de hakkında soruşturma açar. polis, bazı işgüzarlar, bazı kraldan fazla kralcılar yüzünden, kanunlar nizamlar yüzünden ''başıma bir iş gelir'' korkusuyla ne yapacağını şaşırır oldu... olan hep yetkisi var görünen yetkisiz polislere oluyor...
    Cevapla
  • CENGAVER 11 yıl önce Şikayet Et
    önemli değil kanunların bir yaptırım yoksa, bir çöp konteynerinde bulurlar olur biter !. kanunlar garibana, kuvvetliye kanun olmaz, makbuzları bitirmek için şehir içinde emniyet kemerine ceza kesilir ama alkollü sürücüye, kaçak mal ve silah taşıyana, tehlikeli araç kullananlara, godomanlara ceza kesilmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FED Faiz kararını açıkladı! 4 yıl sonra bir ilk
ABD Alaska'ya asker gönderiyor