Çita gibi enerjik uyanmak için Saraçoğlu'ndan kür! Vücudu arındıran mucize tarif!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, vücudu baştan sona temizleyen özel bir sağlık kürü paylaştı. Bu kürün sadece yılda iki kez tüketilmesi gerektiğini belirtti. Zencefil, bal ve limon mucizesinin faydaları!

Çita gibi enerjik uyanmak için Saraçoğlu'ndan kür! Vücudu arındıran mucize tarif!
Çita gibi enerjik uyanmak için Saraçoğlu'ndan kür! Vücudu arındıran mucize tarif!
GİRİŞ 13.08.2024 17:22 GÜNCELLEME 13.08.2024 17:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sabahları yorgun uyananların imdadına Saraçoğlu yetişti. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiye ettiği bu karışım, yılda iki kez, sadece 15 gün boyunca tüketildiğinde etkisini gösteriyor. Üstelik bu mucize karışımı yapmak da çok kolay. İşte, bünyeyi kuvvetlendiren şifalı o karışım!

Keten tohumu faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Keten tohumu yağı faydaları nelerdir?Keten tohumu faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? Keten tohumu yağı faydaları nelerdir?

SABAHLARI DİNÇ UYANMAK İÇİN KÜR!

Ünlü kimyager İbrahim Saraçoğlu, sabahları enerjik uyanmakta zorlananlar için özel bir bitkisel karışım önerisinde bulundu. Vücutta biriken toksinlerin sabah yorgunluğuna neden olduğunu belirten Saraçoğlu, bu sorunu doğal bitkisel çözümlerle aşabileceğinizi açıkladı. İşte Saraçoğlu'nun önerdiği dinç uyanma formülü ve etkileri...

Tahin, pekmez, süt karışımının faydaları! Tahin, pekmez, süt karışımı kilo aldırır mı?Tahin, pekmez, süt karışımının faydaları! Tahin, pekmez, süt karışımı kilo aldırır mı?

ZENCEFİL, BAL VE LİMON KARIŞIMINI NASIL TÜKETMELİYİZ?

Saraçoğlu, sabahları dinç uyanmak için uygulanabilecek özel bir karışım önerdi. Bu karışımın, yılda iki kez, 15 gün boyunca tüketilmesi gerektiğini vurguladı. Önerilen bitkisel karışımın içeriğinde zencefil, limon ve bal bulunuyor. Bu doğal bileşenlerin birleşimi, bağışıklık sistemini güçlendirirken metabolizmayı da hızlandırıyor.

Lor peyniri sağlıklı mı, faydaları nelerdir? Lor peyniri her gün yenir mi?Lor peyniri sağlıklı mı, faydaları nelerdir? Lor peyniri her gün yenir mi?

ZENCEFİL, BAL VE LİMON KARIŞIMI NASIL YAPILIR?

İbrahim Saraçoğlu, vücudun toksinlerden arınmasının sağlıklı bir yaşam için kritik olduğunu belirtti. 15 gün süren bu kür, vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olarak genel sağlık durumunu iyileştiriyor. Düzenli kullanıldığında, hem enerjik hissetmenizi sağlıyor hem de gün boyunca daha dinç kalmanıza yardımcı oluyor. İşte, bünyeyi şahlandıran kürün yapılışı!

Kabak çekirdeğinin 7 faydası! Aç karnına çiğ kabak çekirdeği yenir mi?Kabak çekirdeğinin 7 faydası! Aç karnına çiğ kabak çekirdeği yenir mi?

Yapılışı:

-Zencefil, bal ve limon kürü için bir tatlı kaşığı balla karıştıracağınız bir çay kaşığı kadar toz zencefilin içerisine yarım limon sıkabilirsiniz. Bu, kür bağışıklığı güçlendirmenin yanı sıra öksürük ve soğuk algınlığı için de oldukça etkili, pratik olacaktır.

-Bir diğer yapılış şekli de dilimlenmiş taze zencefil ve limon dilimlerinin bir kavanoz içerisinde balla karıştırılarak 5-6 saat bekletilmesidir. Bekleme süresinin ardından kavanozdan bir iki yemek kaşığı alıp kaynamış suya ekleyerek tüketebilirsiniz.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • İbrahim 3 hafta önce Şikayet Et
    Hocam doğruda gerçek bal diye bir şey kalmamış Nerden aldıysam hep sahte çıktı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran lideri Pezeşkiyan'dan sürpriz çıkış: Başkenti taşımalıyız
Narin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan "ikinizi de öldürürüm" tehdidi