Aynı gün 2 AVM’de hırsızlık: Yaşından fazla suç kaydı çıktı
Samsun'da aynı gün 2 farklı alışveriş merkezine giderek kıyafet çalan E.Ç. (17) ve E.B. (19), yakalandı. Gözaltına alınan E.Ç. isimli şüphelinin 25 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
İl Emniyet Müdürlüğü Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde bir alışveriş merkezindeki giyim mağazasından hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma yaptı.
ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarından, şüphelilerin E.Ç. ve E.B. olduğunu tespit etti.
Düzenlenen operasyonla 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheliler, aynı gün içerisinde Canik ilçesindeki başka bir alışveriş merkezinde bulunan giyim mağazasından da hırsızlık yaptığını itiraf etti. Çalınan kıyafetler, mağazalara teslim edildi.
25 FARKLI SUÇ KAYDI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ
Öte yandan, E.Ç.’nin "Kasten yaralama", "Hırsızlık" ve "Kişilerin huzur ve sükunu bozma" gibi suçlardan 25 kaydı bulunduğu belirtildi.
YORUMLAR