Arınç: Vakıf olacak, ismini de tespit ettik

Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yurtdışındaki okullara ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 03.02.2015 00:21 GÜNCELLEME 03.02.2015 00:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yurtdışındaki okullara ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Kuracağımız sistem mutlaka vakıf olacaktır, ismini de tespit ettik. Mahkeme tescil edecek, mutlaka kamu desteğinde ama sivil bir yapılanma olacak. Kamu desteğinin bulunmadığı böyle bir ciddi vakfın ayakta durması mümkün değildir. Yüzde 70 sivil, yüzde 30 kamu desteğiyle olabilir" dedi.

YORUMLAR 16
  • faniyim 9 yıl önce Şikayet Et
    rabbim herkesin niyetine göre versin.mesele dine diyanete hizmetse buyurun beraber gidelim. ama heyhattt kin nefret ise din bunun neresinde.
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu afrikadaki okul hükümete darbe mi yapmış bırakın Allah aşkına ayıptır günahtır. Öğretmenler saf temiz diyordunuz bu kavga başlarken üsttekiler hain diyordunuz peki sorarım size gambiyada kapatılan türk okulunda 3 öğretmen vardı hangisi haindide kapattırdı hükümet. kuru iftiraları mahşerde önünüze dökerler yazık etmeyin kendinize.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    ya Ahmet Yesevi yada Yunus Emre vakfı, ahanda yazdım, hadi inşallah.
    Cevapla
  • Hicret 9 yıl önce Şikayet Et
    Okullardaki ogretmenler saatimi doldurayim da eve gideyim derdinde, elinizi vicdanina koyun hanginiz bole ogretmen gormediniz? Elbette hepsi bole degil ama MEB sistemi bunu yapmaya zorluyo kac bakan degisti hic biri beceremedi... simdi de yurt disina el atacaklarmis guldurmeyin beni :))))
    Cevapla
  • sadi 9 yıl önce Şikayet Et
    şöyle delikanlı olun biraz ... buyrun hizmet yarışına.. çamur atmak değil iş yapmak marifet.. meydan bütün dünya haydi bakem.. kefen giymeye de gerek yok insanlara yüreğinizdeki samimiyeti gösterin yetiyor..
    Cevapla
  • sadi 9 yıl önce Şikayet Et
    hangi hizmeti? kime hizmet? Türkiyeye mi? türk insanının faydasına mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın zirvesindeki 20 takım! Listede tek Türk takımı var...
Türkiye 'oyunu' değiştiriyor! Anlaşmalar imzalandı